Szerintetek mennyire gáz, hogy átvertem a szüleimet kiskoromban?
Figyelt kérdés
Mikor kicsi voltam, nagyon jól tudtam, hogy nincs Jézuska Karácsonykor, de anyáék mindig a Jézuskával jöttek, így szépen megírattam a kívánságaimat és átadtam anyának, hogy majd adja át a Jézuskának. Pedig tudtam, hogy nincs. Mondjuk nem kaptam meg amiket kértem, rémlik, hogy ló is volt benne :D
Van egy kis bűntudatom (ma jutott eszembe valami kapcsán) elmondjam anyának? Elég laza, de lehet hülyének nézne.
Bocs a gyerekes kérdésért :D Nektek amúgy volt ilyen?
2013. aug. 11. 11:23
1/7 anonim válasza:
Nincs ebben semmi sem, sokan vagyunk igy, de azért elmondhatod az anyudnak.
2/7 anonim válasza:
A gyerekek 80% ilyen szerintem, nincs ebben semmi extra, persze aranyos, meg cuki, és annyi:) Simán megmondhatod nekik, gondolom már jóval idősebb vagy, nevettek rajta egy jót, és csókolom.
3/7 anonim válasza:
Én a Mikulással voltam így! :D Tudtam hogy apa rakja az ajándékot a cipőmbe így volt olyan, hogy este nagyjából 11 ig rohangáltam az ablakhoz ( Ugye igy apa nem tudott odamenni titokban.) Aztán már megsajnáltam és valami nagyon rossz indokkal átmentem mamához egy 5 percre. Lám, mire visszajöttem a Mikulás mer el is ment! :D Olyan 5-6 éves lehettem.
4/7 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem is csak én unikornist kértem meg egy élő törpét xD de nem kaptam meg :D és elmondtam nekik néztek egy nagyot és nevettek ennyi :D de a télapó meg a fogtündér is így volt :D readásul azok se azt hozták amit kértem xD
5/7 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem gáz, de mostmár ne rágódj rajta. Különben mennyi idős vagy most?
6/7 A kérdező kommentje:
Ááá már felnőtt, mondom gyerekes ahhoz képest a kérdést, csak eszembe jutott és kicsit bűntudatom lett :D
2013. aug. 11. 16:24
7/7 anonim válasza:
én is tudtam...mégis kitettem a meztelen barbiemat, hogy kapjon menyasszonyi ruhát...tudtam, hogy mamám varrja meg :) és tudták, hogy tudom....de ez jo játék volt :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!