Gyűlölöm a szüleimet. Nem engedtek ki a meleg felvonulásra a legjobb barátommal, mikor én nem is vagyok meleg, csak a barátom. De menni akartam. Ráadásul összevesztem apámmal emiatt aki azt mondja elfog verni. Mit tehetek?
Ez a homár parádé, csak erős idegzetűeknek való!
Biztos hogy Te nem vagy búza? Ez a rinyálós írásstílus, amit itt produkáltál, háááát el is képzelem hozzá ahogy hangosan lebiggyesztett szájjal, elvékonyított lányos hangon rikácsolod......brrrrrr.
28/N
Úristen, mik ezek a kommentek..
Én is szívesen kimentem volna (csak nem úgy alakult), bár hetero vagyok, de ezt fontos ügynek érzem.
Nézd meg az Amerikai szépség c. filmet..egyik kedvencem. A homofób exkatona apuka karakterét, majd a végkifejletet kivetítőkön mutogatnám az embereknek.
Apáddal kapcsolatban meg: Állj ki magadért. Hány éves vagy, 5, hogy elfenekeljenek? : D Mondd meg neki, hogy verjen halálra, ha ettől neki jobb, de te akkor is a gyereke maradsz és nem fog változni a véleményed, majd menj el otthonról pár napra. Szerintem ez hatásos.
Jól tették, amennyiben nem homofóbia miatt tiltottak el.
Ezt a förmedvényt normális emberek (melegek is) nem támogatják, mert undorító magamutogatás csak, abszolút nem alkalmas arra, hogy az emberekkel elfogadtassa a homoszexualitást. Ha melegek is lennének a gyerekeim (azért nem örülnék neki), abban reménykednék, hogy van eszük és jó ízlésük, és ilyen ocsmányságban nem vesznek részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!