Gyűlölöm a szüleimet. Nem engedtek ki a meleg felvonulásra a legjobb barátommal, mikor én nem is vagyok meleg, csak a barátom. De menni akartam. Ráadásul összevesztem apámmal emiatt aki azt mondja elfog verni. Mit tehetek?
" hiszen így egyre többen érzik úgy, hogy az ügy mellé álljanak - ahogy én is."
Csak a végén majd kötelező ne legyen..
ha nem vagy buza akkor mi a franc keresnivalod van a buzafelvonulason?
ez olyan mintha azt mondanam hogy nem vagyok jobboldali, de elmegyek a varba a kitoresrol megemlekezo borfejuek rendezvenyere.
Szerintem meleg vagy, MERT :
-Melegfelvonulásra szeretnél menni.
-A legjobb barátod meleg.
-Csókolóztál a legjobb barátoddal. (aki ugye meleg, és veled azonos nemű)
-Apád (mint a kommentekből kiderült) nem bántott még, de te egyből az "elfenekelésre" gondoltál ha mégis bántana. Az "elfenekelés szó használata önmagában fura. Miért nem azt találtad ki pl.hogy apád fel akar képelni ?
"Apám sosem vert szíjjal azt csak azért írtam ki ,hogy komolyan vegyék a kérdést."
Gratulálok és még megakartalak védeni a gyűlölködőkkel szemben. Ezek után nem értem miért hinnénk el bármit is tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!