Krissz1997 kérdése:
Hogy tudnám meggyőzni a szüleimet?
Figyelt kérdés
Hogy tudnám őket meggyőzni hogy kint maradhassak éjszaka?csak annyi hogy 2-3 haverommal a környéken((500 méteres körzetben ) lent lehessek 3-4-ig?16/f2013. júl. 26. 02:12
1/8 anonim válasza:
Sehogy nem kell őket meggyőzni!
Hogyan győzzelek meg téged, hogy mennyire nekik van igazuk?
2/8 anonim válasza:
Mi a fenét akarsz te az utcán csinálni egész éjjel, 500 méteres körzetben...?
Még, ha valami program lenne, de így...
3/8 anonim válasza:
Inkább köszönd meg nekik, hogy jó szülők, és nem engedik meg neked.
5/8 anonim válasza:
Én se engednélek, és meggyőzhetetlen lennék...
9 ig "akárhol". Max éjfélig a ház előtt dumálni...
26/n
6/8 anonim válasza:
Ha bíznának benned elengednének. 16 évesen én sem voltam elengedve egész éjjelre SEM. Ezért nagyon hálás vagyok, hogy nem lettem egy cigő alkohol és drog függő mint a "barátaim" (akik már nem barátok, max ismerősök).
7/8 anonim válasza:
Ennyi idősen hétköznap 10-ig, hétvégén kivételes esetekben TALÁN éjfélig, nade 3-4??!
8/8 anonim válasza:
16 evesen nem feltetlenul azert nem engednek el, mert benned nem biznak, hanem mert masokban nem biznak. Bar 16 ev pont az a kor, amikor a kamasz azt gondolja magarol, hogy o mennyire felnott, megbizhato, stb., es pont ezert tud hatalmas ostobasagokat csinalni. En sem engednelek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!