Átvertem, és most bosszúból azzal fenyeget, hogy lefekteti a húgom, hogy tegyem ezt jóvá?
Ööö úgy őszintén ha őszinte választ adsz saját magadnak, akkor azt mondanád, hogy egy legjobb barát akkor sem tesz ilyet, ha ismétlem ha eltávolodik az egyik a másiktól, ez bizonyos ember típusra jellemző amit te csináltál, csakhogy most a fagyi visszanyalt helyzetbe kerültél a saját hülyeséged miatt. Csak ebben az a szomorú, hogy a hugod, akinek ehhez semmi köze, ő fogja meginni a levét, hacsaknem oda nem állsz elé és elmondod neki, hogy igen így van hazdutál neki és barátra egyáltalán nem jellemző pletykákat, rágalmazásokat terjesztettél róla, ergo ha fel szeretne ezért jelenteni vállalod, de ha nem érez semmit a hugod iránt, akkor ne tegye tönkre az ő életét, csak azért mert te ezt tetted vele, magyarán tönkre tetted a saját legjobb barátod életét?
Érzed az ellentmondást?
És ahogy 4-es mondta, mond el a húgodnak, hogy mit tettél és mit mondott a legjobb barátod, hogy tudjon a húgod róla, ha ő ennek ellenére együtt marad vele, az már az ő döntése, annak tudatában, hogy csak bosszúból jött össze vele.
Sanszos, hogy a hugod is megharagszik, de legalább becsülettel elmondtad már így utólag neki is és a "legjobb" barátodnak, aki soha se volt számodra legjobb barát, mert egy legjobb barát soha a büdös életbe nem tesz ilyet és soha a büdös életében meg nem fordul ilyesmi a fejében.
Te nem voltál ennek az embernek soha sem a barátja, maximum érdekek vezéreltek.
Ha netalántán a legjobb barát valakinek ártani akar, akkor a másik legjobb barát nem elpletykálja hanem intézkedik, hogy ne tudjon ártani annak a másiknak, de azzal egyértelműsíti is az illető, hogy onnantól kezdve mivel félreismerte már nem a legjobb barátja.
De te nem ezt csináltad, hanem hazugságokat terjesztettél az illetőről. Az az illető is óvodás amúgy, hogy így akar kontrázni, de én speciel ilyen helyzetben bepereltelek volna és jogi úton tisztáztam volna, hogy az az ember soha a büdös életbe nem volt a legjobb barátom, ezt jól benéztem. Tönkre tenni szóval életeket szerinted? Emberi jogokról mit olvastál? Ezek alapján semmit! Szégyen.
Wow! Ne haragudj, de nagyon osotba vagy, ha beveszed ezt az átlátszó "fenyegetést" 😅
Húgodnak bejön a srác. Srácnak meg a húgod. Eddig azért nem jött össze vele, mert te megtiltottad, bár nem tudom milyen alapon ugatsz bele más érzelmi világába.
Most kihasználja, hogy haragban vagytok és szabad a préda. Ez nem ellened irányul, csak megszűnt a barátság és már nincs tiltás. Megfekteti a tesód? Egészségükre. Húgodnak adj kotont, nehogy elfelejtse felhúzni a haverod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!