Átvertem, és most bosszúból azzal fenyeget, hogy lefekteti a húgom, hogy tegyem ezt jóvá?
Figyelt kérdés
Rossz dolgokat követtem el a legjobb barátom ellen, amiket már nagyon sajnálok. Sokszor kibeszéltem, csúnya dolgokat állítottam róla, ami néha nem is volt igaz, és ezt miután visszahallotta egy közös ismerősünktől én letagadtam mindent. Magyarul a szemébe hazudtam...Nemtudom miért tettem, akkoriban mély ponton volt a barátságunk, kicsit eltávolodtunk egymástól, és ezért pletykáltam róla meg ilyenek. Aztán lebuktam, a közös ismerősünk megmutatta a beszélgetésünket neki, mert én hülye le is írtam neki mikor a barátommal össze voltunk veszve, akkor neten is kibeszéltem...Nem kellett volna. Ez volt a bizonyíték. Totál kiborult, hogy miért beszéltem ki, aztán miért hazudtam neki és tagadtam. Ebben hibás voltam bevallom, és sajnálom is, de ezután úgy bepöccent, vagy nemtudom mi lelte, de összejött a tesómmal, és azzal zsarol, hogy lefekszik vele, mert a húgom már régóta bele van zúgva, haveromnak is bejön de mondtam neki ha össze mer vele jönni sose bocsátanám meg neki épp ezért nem lett belőle eddig semmi. De most benne a bosszúvágy, és ilyen aljas módon fenyeget. Ti mit tennétek a helyemben?2021. júl. 11. 08:59
31/35 anonim válasza:
Kérdező, verd be a száját, és annyi.
32/35 anonim válasza:
Mért baj ha a haverod le akar feküdni a hugoddal. Amúgy is szerelmes a haverodba.
33/35 anonim válasza:
Az miért lenne bosszú? Fektesse. Legyen jó nekik. XD
Idióta.
35/35 anonim válasza:
A két gyökér.
Erre mondják megtalálja a zsák a foltját.
Mármint hogy írta valaki hogy ilyen barátok nincsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!