Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Átvertem, és most bosszúból...

Átvertem, és most bosszúból azzal fenyeget, hogy lefekteti a húgom, hogy tegyem ezt jóvá? ‌

Figyelt kérdés
Rossz dolgokat követtem el a legjobb barátom ellen, amiket már nagyon sajnálok. Sokszor kibeszéltem, csúnya dolgokat állítottam róla, ami néha nem is volt igaz, és ezt miután visszahallotta egy közös ismerősünktől én letagadtam mindent. Magyarul a szemébe hazudtam...Nemtudom miért tettem, akkoriban mély ponton volt a barátságunk, kicsit eltávolodtunk egymástól, és ezért pletykáltam róla meg ilyenek. Aztán lebuktam, a közös ismerősünk megmutatta a beszélgetésünket neki, mert én hülye le is írtam neki mikor a barátommal össze voltunk veszve, akkor neten is kibeszéltem...Nem kellett volna. Ez volt a bizonyíték. Totál kiborult, hogy miért beszéltem ki, aztán miért hazudtam neki és tagadtam. Ebben hibás voltam bevallom, és sajnálom is, de ezután úgy bepöccent, vagy nemtudom mi lelte, de összejött a tesómmal, és azzal zsarol, hogy lefekszik vele, mert a húgom már régóta bele van zúgva, haveromnak is bejön de mondtam neki ha össze mer vele jönni sose bocsátanám meg neki épp ezért nem lett belőle eddig semmi. De most benne a bosszúvágy, és ilyen aljas módon fenyeget. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. júl. 11. 08:59
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
#10 15
2021. júl. 11. 10:28
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha így viselkedsz vele, ugyan, mitől a barátod?
2021. júl. 11. 10:39
 13/35 anonim ***** válasza:
88%

"#3 Nagyon vicces kedvedben vagy de megnyugtatlak, nem fog megtörténni"

Mert neked honnan jön le az a válaszomból hogy vicces kedvemben volnék?

Én tényleg ezt tenném, nézd, egy barátságban vannak hullámvölgyek de onnantól hogy bosszúból beleakar vonni egy bármely más családtagot ebbe a dologba,ráadásul ilyen gusztustalan módon, onnantól nem barát hanem ellenség.Húgodnak el kell mondani a dolgot de ha nem hisz neked (ami sanszos, lévén már gondolom tömi a fejét a volt haverod egy ideje, sőt mivel hagytad neki hogy összejöjjön húgoddal már esélyes hogy fel is húzta a pöcsére párszor) akkor nincs mit tenni. Nyilván szép szóval nem érsz ellene semmit, akkor pedig marad a fizikai akaratérvényesítés, mást nem tudsz tenni, onnantól hogy ilyen messzire ment a dolog Ő MÁR NEM A BARÁTOD!

Mellesleg hozzátenném még egyszer, ha az én húgomat akarná bárki ilyen módon belevinni hasonló dologba, ütném azt a valakit amíg mozog, már csak a fenyegetőzés miatt is.

2021. júl. 11. 11:06
 14/35 anonim ***** válasza:
1%
13, ez nem onnantól nem barát, hogy meg akarja dönteni a tesót. Sose volt az, ha a kérdező így viselkedett.
2021. júl. 11. 11:08
 15/35 anonim ***** válasza:
97%
Utolsónak igaza van. Nem hazudozunk, rágalmazunk meg egy barátot csak mert távolabbi lett a kapcsolat.
2021. júl. 11. 11:12
 16/35 anonim ***** válasza:
15%
14-es attól még lehettek legjobb barátok hogy a kérdezőnek, és a kérdésben szereplő legjobb barátnak igen fos a személyisége, sőt mivel mindkettőnek hulladék személyisége van több mint esélyes hogy legjobb barátok lehetettek.
2021. júl. 11. 11:13
 17/35 anonim ***** válasza:
95%
nem, 16, nem lehettek, mert az ember baráttal nem viselkedik így. Fura elképzelésed van a barátságról.
2021. júl. 11. 11:14
 18/35 anonim ***** válasza:
4%
De 17, lehettek, mert mivel viselkedhetnek akár baráttal is így. Nincs fura elképzelésem a barátságról csak eltérő a tiédtől.
2021. júl. 11. 11:18
 19/35 A kérdező kommentje:
#13 Nem neked szántam azt a választ,volt egy kommentelő akinek már törölték a válaszát, és előtted ő volt a hármas.
2021. júl. 11. 11:22
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
19-ja így már világos, ettől függetlenül az első mondatot kivéve. Teljesen komolyan gondolom a többit
2021. júl. 11. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!