Átvertem, és most bosszúból azzal fenyeget, hogy lefekteti a húgom, hogy tegyem ezt jóvá?
"#3 Nagyon vicces kedvedben vagy de megnyugtatlak, nem fog megtörténni"
Mert neked honnan jön le az a válaszomból hogy vicces kedvemben volnék?
Én tényleg ezt tenném, nézd, egy barátságban vannak hullámvölgyek de onnantól hogy bosszúból beleakar vonni egy bármely más családtagot ebbe a dologba,ráadásul ilyen gusztustalan módon, onnantól nem barát hanem ellenség.Húgodnak el kell mondani a dolgot de ha nem hisz neked (ami sanszos, lévén már gondolom tömi a fejét a volt haverod egy ideje, sőt mivel hagytad neki hogy összejöjjön húgoddal már esélyes hogy fel is húzta a pöcsére párszor) akkor nincs mit tenni. Nyilván szép szóval nem érsz ellene semmit, akkor pedig marad a fizikai akaratérvényesítés, mást nem tudsz tenni, onnantól hogy ilyen messzire ment a dolog Ő MÁR NEM A BARÁTOD!
Mellesleg hozzátenném még egyszer, ha az én húgomat akarná bárki ilyen módon belevinni hasonló dologba, ütném azt a valakit amíg mozog, már csak a fenyegetőzés miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!