A nővérem a hátam mögött azzal a fiúval kavar, akit alug tudtam le rázni, nevezhetném az illetőt zaklatónak. Bosszúból a nővéremhez megy. Olvasd a leírást! ?
Ti mivel vágnátok vissza?
Van egy nővérem. A stor az, hogy van egy fiú, akinek évek óta tetszem, de nekem nem tetszik. Csak barát, de már az sem. Mert nem tudja elfogadni, hogy nem kell nekem, ezért minden baromságot terjeszt rólam. Most el kezdett a nővéremmel dumálni. Őszinte leszek...azt gondolom, hogy bosszúból, mivel én koptattam. A nővérem 27 lesz és nincs senkije, ezért örül kb ha bármilyen fiú ír neki....Rajta kaptam őket, h beszélgetnek. A nővérem azért, h megszerezze magának a fiút, minden, MINDEN! dolgot, titkot, betegségemet...stb...elárulta a fiúnak. Amit undorítónak tartok, hogy egy testvér, hogy lehet ilyen kétszìnű. A fiú persze el hisz neki mindent rólam. De én nem akarok a fiúnaj írni, hogy hé ez nem igaz...a nővéremnek csak egy pasi kell sze*re.... Ti mit tennétek a helymben?
Mert olyan dolgokat árult el ami egy családon belüli titok...olyan ami másra nem tartozik. Azért, hogy ő valakivel együtt legyen...megteszi. A fiú is undorító. (Alig bírtam lerázni, akár zaklatásért is feljelenthettem volna) . Szóval mára már a fiú számomra egy olyan személy akit látni nem biroj, erre a nővérem össze áll vele? Tudta a nővérem,hogy már segítséget kértem,hogy valaki állítsa le a fiút. Erre ő a hátam mögött kavar vele.
More ebbül baj lesz.
Amúgy most féltékeny vagy? De lehet a nővérednek tényleg bejön a pasi csak neked nem felel meg. Nyilván ettől nem szép kiadni a titkaidat, de főleg, ha te vagy a népszerű csaj meglehet őt is érteni, hogy örül, ha valaki nála is kezdeményez. :)
Gondolom, ha Mészáros Lőrinc vagy egy jólmenő vállalkozó lenne ilyen külsővel, mint a srác, akkor meg örvendeztél volna neki.
Nyilván ő is hibás, de nem kicsit tűnsz lekezelőnek az írásod alapján.
Itt minden fél hunyó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!