Átvertem, és most bosszúból azzal fenyeget, hogy lefekteti a húgom, hogy tegyem ezt jóvá?
Figyelt kérdés
Rossz dolgokat követtem el a legjobb barátom ellen, amiket már nagyon sajnálok. Sokszor kibeszéltem, csúnya dolgokat állítottam róla, ami néha nem is volt igaz, és ezt miután visszahallotta egy közös ismerősünktől én letagadtam mindent. Magyarul a szemébe hazudtam...Nemtudom miért tettem, akkoriban mély ponton volt a barátságunk, kicsit eltávolodtunk egymástól, és ezért pletykáltam róla meg ilyenek. Aztán lebuktam, a közös ismerősünk megmutatta a beszélgetésünket neki, mert én hülye le is írtam neki mikor a barátommal össze voltunk veszve, akkor neten is kibeszéltem...Nem kellett volna. Ez volt a bizonyíték. Totál kiborult, hogy miért beszéltem ki, aztán miért hazudtam neki és tagadtam. Ebben hibás voltam bevallom, és sajnálom is, de ezután úgy bepöccent, vagy nemtudom mi lelte, de összejött a tesómmal, és azzal zsarol, hogy lefekszik vele, mert a húgom már régóta bele van zúgva, haveromnak is bejön de mondtam neki ha össze mer vele jönni sose bocsátanám meg neki épp ezért nem lett belőle eddig semmi. De most benne a bosszúvágy, és ilyen aljas módon fenyeget. Ti mit tennétek a helyemben?2021. júl. 11. 08:59
21/35 anonim válasza:
18, akkor haverkodj a kérdezővel, egymáshoz illetek. A többésg nem így viselkedik baráttal.
23/35 anonim válasza:
22, nem tudom, hol élsz, de felénk az ember a barátját szereti, és nem beszéli ki, nem hazudik róla, majd nem tagadja le szemtől szemben. Ha neked ez barátság, akkor ott nagyon komoly gond van a fejedben.
24/35 anonim válasza:
Hát, ezért nem kell egy kis csicskagyásznak lenni. Szegény hugi meg csak egy eszköz. Csórit sajnálom csak. Te megérdemled, hogy rosszul érezd magad. Anyád helyében égne a pofám miattad rendesen.
25/35 anonim válasza:
Mindenképp mond el a hugodnak h úgy alljon a sráchoz hogy ezt tervezi vele. Ha irásos üzenet is van még jobb,mutasd meg neki. Aztan már az ő döntése hogy játszmázik a fiuval vagy sem
26/35 anonim válasza:
13-as,itt a kérdező nem volt barát, attól a ponttól kezdve, hogy a háta mögött beszélte ki emberünket. Egy barát kidumál a hátad mögött? Baromira nem. Innentől fogva már nem barát, ez ennyi.
27/35 anonim válasza:
Nyugi, a húgodat lefekteti, persze, mert szeretik egymást, csak eddig a te debil, dedós "tiltásod" miatt nem jöttek össze.
És akkor meg mivan, hogyha kihasználja a tesódat? Semmi, ezt akárki megteheti, nem kell hozzá bosszú vagy ilyenek. Annyit tehetsz, hgoy figyelmezteted a testvéredet, aztán vagy igazad lesz vagy nem.
28/35 anonim válasza:
Ugye te is fiú vagy? Akkor teljesen mindegy, kivel fekszik le a húgod, ilyesmiket meg ne csinálj máskor senkivel se, nemhogy egy baráttal.
29/35 anonim válasza:
Kérdező, ebben a sztoriban elsősorban te vagy a hunyó, te árultad el (az állítólagos) barátodat. Amúgy valószínűleg eddig csak azért nem mozdult rá a hugodra, mert tiszteletben tartotta a "barátságotokat" , nem feltétkenül kihasználásról, vagy bosszúról van szó. A történetben te voltál aljas, te árulál el egy olyan embert, aki a barátjának tartott, innentől meg edd meg, amit főztél és ne saját magadat mentegesd, mert te vagy a szar a lecsóban.
30/35 anonim válasza:
Neked miért nem mindegy?
A húgod fiatal? Igen!
Viszont az ember a saját hibáiból tanul.
Neked pedig kedvesem,semmi közöd nincsen a húgod magánéletéhez!!!
A húgodnak lehet jó lesz,lehet igazi párt talál ebben a barátban,vagy szerez egy jó/rossz tapasztalatot!
Ebben a történetben te voltál a gerinctelen,ezt el kell fogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!