Feljelentsem apósomékat bosszúból?
Figyelt kérdés
Párommal évek óta nem beszél az apja és a testvére. Arra gondoltam, hogy mivel otthon dohányt árúlnak ezért bejelentem őket a rendőrségen. Így akarok elégtételt venni a párom miatt. Ti mit gondoltok?2014. jan. 15. 20:20
1/31 anonim válasza:
Azt hogy iszonyatosan gyerekes a gondolkodásod! Nem lehet hogy feljelentgetés helyett a problémát kellene megoldani? Kezdve azzal, hogy megtudni, hogy miért nem beszélnek?
2/31 anonim válasza:
Azt, hogy te sem vagy különb az apósnál. Lesüllyednél az ő szintjükre.. Szánalmas.
3/31 anonim válasza:
Azt h szanalmas vagy. Ha nem erdekli egymast akkor te mit kavarod a sz....rt ? De biztosan ha bejelnted oket tart karokkal fogadnak majd es korbecsokolnak. Huu de nyomi vagy!
4/31 A kérdező kommentje:
Ők olyan emberek akik hagyták, hogy a párom annó hajléktalan legyen, csak azért, hogy másnak megfeleljenek.
2014. jan. 15. 20:25
6/31 anonim válasza:
Hát jelentsd, de akármit tettek, később meg kell birkóznod a bűntudatoddal.
7/31 anonim válasza:
Akik itt etikaórát tartanak, azok gondolkodás nélkül megtennék, csak itt játssza az eszét mindenki. Szerintem jelentsd be! :D
8/31 anonim válasza:
mi közöd van hozzá? ha a párod bosszút akar majd ő megteszi.
9/31 anonim válasza:
Hogyha merő törvénytisztelő állampolgárként éreznéd kötelességednek, akkor azt mondanám tedd... De bosszúból...szánalmas
10/31 anonim válasza:
Neked semmi közöd hozzá hogy a párodat leszarja a családja. De ha fel akarod jelenteni akkor a párodnak is merd megmondani. Másik az neked ártottak valamivel? Ne foglalkozz velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!