Feljelentsem apósomékat bosszúból?
Figyelt kérdés
Párommal évek óta nem beszél az apja és a testvére. Arra gondoltam, hogy mivel otthon dohányt árúlnak ezért bejelentem őket a rendőrségen. Így akarok elégtételt venni a párom miatt. Ti mit gondoltok?2014. jan. 15. 20:20
11/31 anonim válasza:
# 6/10 Hidde el hogy ilyen nőnak nincs lelke!
12/31 anonim válasza:
En ram anyamek marha sokaig nem nyitottak ram az ajtot sot meg a lanyom utan se erdeklodtek soha!!!! Megse jutott eszembe h vmi formajaban bosszut alljak. Le se fosom. Ha vkinek nem kellek nem eroltetem, azzal meg vegkepp nem foglalkozom h mivel tudnek artani. Nem adom meg azt az oromet h ezzel is erdeklodesemet mutassam. Ha meg hajlektalan volt, ott a volt. Szoval amr nem az igy jobbra forsult az elete. Nem visszafele kell tekinteni ahnem a jovovel foglalkozni.
Aki meg itt okoskodik h alszentseg igy meg ugy, csakis magabol indul ki.
Ja asszem a harmas valaszolo vagyok aki azt irta h szanalmas es nyomi vagy. Ezt meg mindig tartom. Mert ilyet csak olyan csinal aki meg midnig nem elegedett a sajat eletevel es teljesen meg van keseredve.
13/31 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy egy szánalmas nyomorult vagy, a párod helyében ebben a pillanatban elhagynálak. ... mégpedig azért, mert ha ilyesmi megfordul a fejedben, a pároddal is simán megteszed ugyanezt, ha egyszer majd úgy véled, megsértett valamivel.
17/31 anonim válasza:
Tedd meg nyugodtan. Aztán egyszercsak kibékülnek, és neked rugják szét a p.csádat
18/31 anonim válasza:
jelentsd fel, a kurv.a anyjukat, hogy kárt okoznak a nemzetgazdaságnak
19/31 anonim válasza:
Marhára unatkozhatsz, ha ilyen hülyeségeken gondolkodsz.
20/31 anonim válasza:
Szerintem tedd meg, ha megérdemlik akkor megérdemlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!