Mit lehet tenni? Feljelentsem?
Az az igazság hogy feljelenteni nem is igazán tudom,mert inkább hívogat,nem hagy bizonyítékot maga után.
Az egyik ismerősöm élettársa féltékeny rám,és egy időbe gyanúsítgatott,hogy a párja meg én köztem van valami. Bizonyítéka nincs,nem is kell hogy legyen,mert nincs miért,de ő ezt nem hiszi el. Talált egy sms-t a telefonjába,ami a pasi nekem írt,de tök általános sms volt,amibe rajta kívül más nem tudna belekötni. Azóta másnak folyamatosan duruzsolja,hogy beszél már a szüleimmel,hogy kezdjenek velem vmit,és azért mondja el nekik,hogy engem hátha kiraknak majd otthonról.
Miért nem hagy békén? Miért a szüleimmel fenyegetőzik,holott nekem is van kapcsolatom. Unom már,állandóan kerülnöm kell a nőt és párját,hogy még csak véletlenül se fussak velük össze,hogy ne tudjon nyilvánosan megalázni .
Mit lehet tenni ?
Legközelebb, ha találkozol velük, szólítsd fel jó hangosan a lányt, hogy hagyja abba a zaklatásod, mert ez már nevetséges. Ha lehet, akkor esetleg társaságban, hogy egy kicsit meg is alázd.
Egyébként a telefonodon be tudod állítani a hívásszűrést.
Csak akkor van okod félni, ha van alapja. Ha én abszolút tiszta lennék ez ügyben, biztos a nőt megelőzve mondanám el a történteket a családomnak, páromnak, hogy a nő nem normális módon betámad a semmiért.
Más emberek előtti nyilvános megalázásra pedig eszelj ki valamit, úgyis előre ki tudod következtetni, milyen szavakkal fog illetni, addigra gyakorolj be egy jó kis überalázós visszaszájalást, és utána lehet nem lesz kedve mégegyszer bekóstolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!