Mit lehet tenni? Feljelentsem?
Az az igazság hogy feljelenteni nem is igazán tudom,mert inkább hívogat,nem hagy bizonyítékot maga után.
Az egyik ismerősöm élettársa féltékeny rám,és egy időbe gyanúsítgatott,hogy a párja meg én köztem van valami. Bizonyítéka nincs,nem is kell hogy legyen,mert nincs miért,de ő ezt nem hiszi el. Talált egy sms-t a telefonjába,ami a pasi nekem írt,de tök általános sms volt,amibe rajta kívül más nem tudna belekötni. Azóta másnak folyamatosan duruzsolja,hogy beszél már a szüleimmel,hogy kezdjenek velem vmit,és azért mondja el nekik,hogy engem hátha kiraknak majd otthonról.
Miért nem hagy békén? Miért a szüleimmel fenyegetőzik,holott nekem is van kapcsolatom. Unom már,állandóan kerülnöm kell a nőt és párját,hogy még csak véletlenül se fussak velük össze,hogy ne tudjon nyilvánosan megalázni .
Mit lehet tenni ?
Hagyd a fenébe. Ha mások eltávolodnak tőled azért, mert ez a nőci ilyen "kamu"híreket terjeszt rólad, ők nem is voltak igazi "barátok", jó ismerősök.
Meséld a szüleidnek, barátaidnak, akinek csak tudod. Majd küld el azt a nőt jó helyre, esetleg jelentsd a rendőrségnek. Én a helyedbe tuti nem félnék, nem lenne okom félni.
Ha a párod elhagy ezmiatt' az őrült nő miatt, lehet nem is szeretett igazán akkor.
Sok sikert! Üdv, szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!