Mi ez az új "divat" manapság, hogy váláskor a férfi kijelenti hogy ő nem foglalkozik a gyerek (ek) el, mert ő nem is akarta csak a felesége zsarolta/átverte?
Két férfi kollégám válik, mind a kettő ezt mondja. Az egyiknek ráadásul 3 gyereke van, állítása szerint egyiket sem tervezték.
Itt is olvasom többször, hogy ha válás után a férfi nem foglalkozik a gyerekkel akkor az az anya hibája mert biztos rákényszerítette.
Nem állítóm, hogy nincs olyan hogy a nő átveri a párját/férjét. De nem gondolnám, hogy ez ennyire mindennapos lenne.
Ráadásul ezzel annyira "lenézzük" a férfiakat. Szerintem azért ennél több eszük van.
Meg aki így át van verve, az általában lelép, nem marad még éveket, kockáztatva 1-2 újabb gyereket.
Én is ismerek két ilyen díszpintyet.
Az egyikükkel ráadásul komoly vitám is volt, mert az volt a Szent meggyőződése, hogy a beteg és egy egészséges gyereket nevelő exfelesége a havi ötven gyt-ból Guccit vesz.
(Megjegyzem, ötvenből nem Gucci, hanem maximum Cuggi ruhát tud venni :D)
És valamilyen szinten együtt kellett laknom vele (én 2 barátnőmmel béreltem a pincét nyáron, ő meg anyukájával és a barátnőjével lakott fent).
De végül utolérte a végzete.
Voltak elmaradásai a gyerektartással, ezért a barátnője nevére vett kocsit. A csaj meg elvitte szakításkor. :D
Egyszerű pszihológia: az áldozatot sajnáljuk, az elkövetőt nem.
Ezért igyekszik sok ember magát áldozatnak beállítani.
Ugyanez van a megcsalásnál:
az asszony ilyen olyan szemét, szex nincs és csak a gyerekek miatt vannak együtt.
Mert melyik díszpinty vallaná be: unom tíz éve ugyanazt a nőt dugni. Persze, van aki bevallja, de ő ritkábban jut potya numerához.
A legjobb amikor esküdözik hogy nincs semmi, közben az asszonyka gömbölyödik (biztos szűznemzéssel).
Döbbenetes,de egyre több ilyennel találkozom én is.Apukák újra a független életüket akarják élni,s még a kétheti láthatás is nyűg nekik.
Nálunk is egyre több veszekedés van,és a férjem az utóbbi hetekben azt vágja a fejemhez,hogy elege van,hogy egy héten 2-szer neki kell vinni és hozni a gyereket oviból.Pedig akkor megy kondizni,haverozni,a szüleihez,amikor akar,nem korlátoztam.Gyakorlatilag csak vasárnap van velünk.Ja,meg persze 2-szer hozni-vinni kell a gyereket.
Sajnos nagyon nem ritka. Két barátom is "a vállamon sírta ki magát" amikor az asszony közölte gyermeket vár. Mindketten becsülettel nevelik a gyermekeket közel húsz éve... (Fejenként kettőt)
Egy másik esetben a feleség lebukott, hogy a megállapodás ellenére nem szedi a tablettát... Azonnal válltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!