Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi ez az új "divat" manapság,...

Mi ez az új "divat" manapság, hogy váláskor a férfi kijelenti hogy ő nem foglalkozik a gyerek (ek) el, mert ő nem is akarta csak a felesége zsarolta/átverte?

Figyelt kérdés

Két férfi kollégám válik, mind a kettő ezt mondja. Az egyiknek ráadásul 3 gyereke van, állítása szerint egyiket sem tervezték.

Itt is olvasom többször, hogy ha válás után a férfi nem foglalkozik a gyerekkel akkor az az anya hibája mert biztos rákényszerítette.

Nem állítóm, hogy nincs olyan hogy a nő átveri a párját/férjét. De nem gondolnám, hogy ez ennyire mindennapos lenne.

Ráadásul ezzel annyira "lenézzük" a férfiakat. Szerintem azért ennél több eszük van.

Meg aki így át van verve, az általában lelép, nem marad még éveket, kockáztatva 1-2 újabb gyereket.

2015. okt. 11. 11:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9: és az első gyerek után miért nem léptek? Ha egyszer így átvernek valakit, az gondolom utána minimum duplán védekezik. Akkor hogy jött össze a 2. gyerek?
2015. okt. 11. 14:47
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Továbbra sem értem, hogy miért nősül az, aki nem akar gyereket. Ez az esküvő feltétele, hogy az asszony szedjen tablettát?

Köttesse el magát az ilyen férfi, és mondja is el ezt becsülettel azoknak a nőknek, akikkel kapcsolatba kerül. A házasság intézményét pedig nem az ingyen háztartási alkalmazott beszerzésére találták ki.

2015. okt. 11. 17:07
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
büdös vállalni a felelőséget és a sok férfi védő vadbar'm ilyenenkor adja alájuk a lovat ne hogy véletlenül fel keljen nönijük egyszer
2015. okt. 11. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

És tudod mi a borzasztó Kérdező?

Hogy itt a Gyakorin, ha szétnézel, akkor láthatod, hogy csomó kérdésnél, ha a gyerekét/gyerekeit egyedül nevelő anyuka segítséget kér mondjuk tartásdíj ügyében, akkor a válaszolók negyede (nőként!!!) is azonnal rásüti a kérdést feltevőre, hogy biztos,mert csak ő akarta a gyerekeket....

Mintha csak a nők akarnának gyereket, ez körülbelül olyan felfogás.

Világos,hogy van olyan, aki a pasit átverve lett terhes, olyan is, aki szerencsétlen volt a védekezéshez. De akkor is sokkal több olyan van, ahol megszületett a tervezett baba és kiderült, hogy apuka mégsem erre vágyott.

Az ilyen amúgy remélem megveri a sors, mint ahogy itt az egyik válaszoló is említette a lebénult embert. Meg érdemelte a sorsát.

2015. okt. 11. 23:48
 15/16 anonim ***** válasza:

9 vagyok. Az én értékrrndem szerint a 3, említett srác lépett helyesen.

Az előző kettő kapcsolata erős volt, a (nem annyira) közeli jövőben akartak gyereket, imádják a gyerekeket. Mindkét esetben a feleség erősen domináns.

Sajnos ennél többet az ügyről nem tudok mondani.

2015. okt. 12. 06:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
én ezt az oldalt a gyerek szempontjából éltem át, de leírom a véleményemet, ha nem baj. ketten vagyunk testvérek, apánk még gyerekkorunkban lelépett egy nála jóval fiatalabb nővel. éveken keresztül nagyon ritkán látogatott minket, idén már 8 éve, hogy utoljára hallottunk felőle. és tudod mit? felőlem nyugodtan fel is fordulhat, egy megszáradt kenyeret nem vágnék hozzá. anyu eddig is számíthatott ránk, és ezután is, hiszen mindent neki köszönhetünk. szerintem az ilyen férfiak elképzelik, hogy milyen mókás lesz focizni a kölökkel, csak azt felejtik el, hogy azt a gyereket fel is kell ám nevelni, és az egyenletbe nem számítják bele a korai etetéseket, a pelenkázást, a kialvatlanság miatt nyűgös asszonykát, és a rengeteg törődést, amit egy gyerek igényel. ilyenkor keresnek egy általában gyerektelen, fiatal nőt, és dobbantanak az első alkalommal, hiszen újra "szabadon" élhetnek. félre felelősség, félre család, hadd szívjon helyette a volt feleség. nehéz életünk volt, mindannyian megszenvedtük a dolgot, de bezzeg fater nem, azóta is éli valahol a világát, míg anyu szinte mindent feláldozott, hogy valahogy eltartson minket gyt hiányában. ismerek pár ilyen embert, akik szintén apa nélkül nőttek fel, és ők is azt mondják, hogy nem óhajtanak törődni az apjukkal semmilyen formában. szóval előbb vagy utóbb őket is utoléri a sors.
2015. okt. 14. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!