Mi ez az új "divat" manapság, hogy váláskor a férfi kijelenti hogy ő nem foglalkozik a gyerek (ek) el, mert ő nem is akarta csak a felesége zsarolta/átverte?
Két férfi kollégám válik, mind a kettő ezt mondja. Az egyiknek ráadásul 3 gyereke van, állítása szerint egyiket sem tervezték.
Itt is olvasom többször, hogy ha válás után a férfi nem foglalkozik a gyerekkel akkor az az anya hibája mert biztos rákényszerítette.
Nem állítóm, hogy nincs olyan hogy a nő átveri a párját/férjét. De nem gondolnám, hogy ez ennyire mindennapos lenne.
Ráadásul ezzel annyira "lenézzük" a férfiakat. Szerintem azért ennél több eszük van.
Meg aki így át van verve, az általában lelép, nem marad még éveket, kockáztatva 1-2 újabb gyereket.
Továbbra sem értem, hogy miért nősül az, aki nem akar gyereket. Ez az esküvő feltétele, hogy az asszony szedjen tablettát?
Köttesse el magát az ilyen férfi, és mondja is el ezt becsülettel azoknak a nőknek, akikkel kapcsolatba kerül. A házasság intézményét pedig nem az ingyen háztartási alkalmazott beszerzésére találták ki.
És tudod mi a borzasztó Kérdező?
Hogy itt a Gyakorin, ha szétnézel, akkor láthatod, hogy csomó kérdésnél, ha a gyerekét/gyerekeit egyedül nevelő anyuka segítséget kér mondjuk tartásdíj ügyében, akkor a válaszolók negyede (nőként!!!) is azonnal rásüti a kérdést feltevőre, hogy biztos,mert csak ő akarta a gyerekeket....
Mintha csak a nők akarnának gyereket, ez körülbelül olyan felfogás.
Világos,hogy van olyan, aki a pasit átverve lett terhes, olyan is, aki szerencsétlen volt a védekezéshez. De akkor is sokkal több olyan van, ahol megszületett a tervezett baba és kiderült, hogy apuka mégsem erre vágyott.
Az ilyen amúgy remélem megveri a sors, mint ahogy itt az egyik válaszoló is említette a lebénult embert. Meg érdemelte a sorsát.
9 vagyok. Az én értékrrndem szerint a 3, említett srác lépett helyesen.
Az előző kettő kapcsolata erős volt, a (nem annyira) közeli jövőben akartak gyereket, imádják a gyerekeket. Mindkét esetben a feleség erősen domináns.
Sajnos ennél többet az ügyről nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!