Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Itt mindenkinek azt tanácsoljá...

Itt mindenkinek azt tanácsolják, hogy csak mindenki a saját szintjén keresgéljen, de honnan tudjam, hogy ki van velem egy szinten?

Figyelt kérdés
Csöngessek be a velem egy szinten lakókhoz, hogy szia lenne kedved ismerkedni?

2021. nov. 21. 21:59
1 2
 11/17 peca1000 válasza:
100%
A szomszédasszony nem jön be. Hiába vagyunk egy szinten :)
2021. nov. 21. 22:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kocsit akarok venni, és álmom vágyam egy Bugatti, de nincs rá pénzem, akkor két dolgot tudok tenni: vagy lejjebb adom az igényeimet, és beérem mással, vagy életem végéig nem lesz másik autóm, mert abban a hitben élek, hogy "na majd egyszer a Bugatti"...

De fejre is állhatok, mert akkor se lesz Bugatti-m.

2021. nov. 21. 22:17
 13/17 anonim válasza:
100%
12: Nem csak erről lehet szó. Lehet olyan is, hogy elég lenne az embernek egy Toyota Yaris, nem is a legújabb modell, ám csak a legrégebbi Suzuki Swiftre telik, de abból is olyanra, amit már javában esz a rozsda, meg minden baja van, szóval a vételár többszörösét még rá kellene költeni. DE!, hogy ne legyen annyira egyszerű sem "elengedni" a dolgot, tegyük fel, olyan helyen él emberünk, ahol szinte létszükséglet az autó (jelképezze ez mondjuk a libidót). Na? Ebből egyszerűen nem lehet jól kijönni... És még mindig gyakoribb ez, mint a 10/10-es nőre/férfira vágyó férfi/nő, aki maga csak 10/1-es.
2021. nov. 21. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az élet legtöbbünknek egy nagy megalkuvás, csak nem nézünk ezzel szembe. Van egy társadalmi nyomás illetve belső igény is egy családi háttérre, házasságra, gyerekekre. Nyilván tiniként mindenki álmodozik a nagy szerelemről, ami lehet, hogy el is jön, csak éppen viszonzatlan marad vagy szakítás lesz belőle stb. Aztán eljön egy pont, amikor valakire azt mondod, hogy áhh, jó ez, már 3x éves vagyok, elveszem feleségül, nekem ez jutott. Nincs idő tovább válogatni, a nagy szerelmet meg már úgyis elhalasztottam.

Ezek NAGYON kemény gondolatok, de higgye el mindenki, hogy nagyon sok embernél ezek így vannak. Miért van ennyi megcsalás meg válás? Na miért? Azért, mert ezzel a mentalitással ragadnak bele az emberek a kapcsolatokban. Aztán lehet mégis eljön a nagy szerelem és huss.

Szóval reflektálva a 12esre, igen, beéri az ember kevesebbel, de aztán ha valamikor mégiscsak eljön az a Bugatti, akkor ott borul minden, mert az addig dolgok megalkuvások voltak.

2021. nov. 21. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Nézz magadra.Pont olyan kell neked,csak csajban.
2021. nov. 22. 05:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Tegyél emelt szintűt, ez esetben felülről látod az alattad lévő szinteket.
2021. nov. 22. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség ez a szintezés. Lehet más szinteken is ismerkedni. Például sokáig belém volt esve egy szinttel lentebb lakó elég szép kiscsaj. Kapcsolatom más társasházból volt, azaz eleve már az épület nem stimmelt, mégis összejött. Volt kapcsolatom kertesházban lakó lánnyal is, ott még szintek sem voltak, a tetőtér meg nem volt beépítve. Úgyhogy, hajrá!
2021. nov. 22. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!