Itt mindenkinek azt tanácsolják, hogy csak mindenki a saját szintjén keresgéljen, de honnan tudjam, hogy ki van velem egy szinten?
Ha kocsit akarok venni, és álmom vágyam egy Bugatti, de nincs rá pénzem, akkor két dolgot tudok tenni: vagy lejjebb adom az igényeimet, és beérem mással, vagy életem végéig nem lesz másik autóm, mert abban a hitben élek, hogy "na majd egyszer a Bugatti"...
De fejre is állhatok, mert akkor se lesz Bugatti-m.
Az élet legtöbbünknek egy nagy megalkuvás, csak nem nézünk ezzel szembe. Van egy társadalmi nyomás illetve belső igény is egy családi háttérre, házasságra, gyerekekre. Nyilván tiniként mindenki álmodozik a nagy szerelemről, ami lehet, hogy el is jön, csak éppen viszonzatlan marad vagy szakítás lesz belőle stb. Aztán eljön egy pont, amikor valakire azt mondod, hogy áhh, jó ez, már 3x éves vagyok, elveszem feleségül, nekem ez jutott. Nincs idő tovább válogatni, a nagy szerelmet meg már úgyis elhalasztottam.
Ezek NAGYON kemény gondolatok, de higgye el mindenki, hogy nagyon sok embernél ezek így vannak. Miért van ennyi megcsalás meg válás? Na miért? Azért, mert ezzel a mentalitással ragadnak bele az emberek a kapcsolatokban. Aztán lehet mégis eljön a nagy szerelem és huss.
Szóval reflektálva a 12esre, igen, beéri az ember kevesebbel, de aztán ha valamikor mégiscsak eljön az a Bugatti, akkor ott borul minden, mert az addig dolgok megalkuvások voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!