Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Túl hát!
2020-at is lenyomtuk 💪
Kedves Naplóm!
Mi ma bent voltunk a suliban online temazárót írni és jól elrontottam az egészet. És utána még a buszt is lekéstem.
De legalább van itthon palacsinta, nézzük a dolgok jó oldalát! :DD
Mindenkinek boldog és optimista 2021-et kívánok! 😺
Nálunk a témazáró dolgozatokat bent, személyesen kell megírnunk az iskolában, csak a röpdolgozatokat írjuk online egy Redmenta nevű rendszer segítségével.
Egy adott időpontban el kell kezdenünk a feladatok online megírását a számítógépen.
Amint megnyomjuk a "Kitöltés elkezdése" gombot, máris megindul az időbeli visszaszámlálás.
A tanár mindig meg kell, hogy adjon egy bizonyos időkorlátot a feladatlap kitöltésére.
Miután letelik az idő, már nem tujuk tovább írni a dolgozatot, a Redmenta rendszer automatikusan "elveszi" tőlünk az online a feladatlapot.
Ezek után a megoldásaink vagy automatikus javításra kerülnek, vagy a tanárunk is megnézi őket.
Van, hogy azonnal megtudjuk, hogy hány százalékos eredményt értünk el, de van, hogy sokáig tart a javítás.
Nálunk a százalékos határok:
100-85% = 5
84-70% = 4
69-55% = 3
54-40% = 2
39-0% = 1
Azért, hogy ne tudjunk az online dolgozatok alatt puskázni, a tanárok nagyon rövid időkorlátokat állítanak be a Redmentás feladatlapjainkra.
Így nincs időnk lesni.
Sokan úgy oldják meg a puskázást, hogy csoportos Messenger-videohívásban írják meg a dolgozatokat.
A tanárok ez ellen úgy próbálnak védekezni, hogy újabban kötelező bekapcsolt kamerával és mikrofonnal, Google Meet hívásban, valamint képernyőmegosztással írnunk a feladlapokat.
Teljes mértékben mégsem lehetséges a csalásokat megelőzni.
Szerintem online módon sokkal nehezebb tanulni, mintha bent lennénk az iskolában.
Most, hogy elég sokat rontottam, inkább mégis vissza szeretnék menni a suliba. :/
#66!
De jó nektek! Nekünk 90% alatt nem adnak ötöst! :(
És ami még durvább: 49%ig egyes. :o
#69.
Nagyon sajnálom! :(
Szerintem túl szigorúak.
Te milyen iskolába jársz?
Gimnázium? Egyetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!