Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Még alig telet valami ebből az évből 😀
Még sok lehet
Ma nagyon kellemetlen dolog ért. Megcsináltam a gépemen az aktuális frissítést, amit jelzett a gép, újraindítottam, és ezek után vettem észre(mikor feljöttem a netre), hogy az összes jelszavam eltüntette a böngészőmből. De még az e-mailemet sem találta, csak a húgomét, aminek én semmi hasznát nem veszem. Elhatároztam, hogy rendszer visszaállítást csinálok, de érdekes mód ez sem volt ott, ahol eddig, és ki kellett a géppel kerestetnem. Akkor sem volt egyértelmű, de végül megtaláltam azt a fájlt, amiben ott volt a rendszer visszaállítás. Elvégeztem, és hála az égnek, meg van minden. Egyesével kimásoltam a gépről, mert nem tudom fejből a jelszavakat, és ami volt papíron, azt sikerült eltökítenem. Sütik is törlődtek, de a jelszavak elvesztése sokkal nagyobb érvágás lett volna. Mi a franc frissítés lehetett ez? Normál töltötte le a windows a gépre.
Nektek volt már ilyen, vagy mi lehetett ez az egész?
Nekem egyszer elázott a telefonom az esőben és elveszett róla minden adat. :(
Fényképek, hangfájlok, dokumentumok, alkalmazások...
Egyszerűen minden! :/
De legalább meg lehetett javítani, nézzük a jó oldalát! 😅
Ez még 2020. nyarán történt.
Hogy száll az idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!