Mit kérdezzek a mai napon ,hogy sok válasz jöjjön?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok és jó lenne 1 kis elfoglaltság,mert feküdnöm kell.#Magány,egyedül,barát,egyedül,
2020. nov. 14. 09:35
2/12 anonim válasza:
Először is olyan kategóriát válassz, amit sokan néznek.
En szerintem ez a családi kapcsolatok/párkapcsolatok
Másrészt azt vettem észre ami felháborodást kelt a közönségnek (de nem feltétlen hülyeség) az nagyon odavág.
Nekem 70+ válasz jött egy ilyen kiakasztó kérdésemre nemrég😏
4/12 anonim válasza:
A jó ember sem bűntelen? Megcsaltam a párom, mit tegyek hogy visszafogadjon? A bűn egyenlő a szabadsággal? Nem létező gyermekemet örökbe adhatom? Hogyan mondhatnám meg páromnak unatkozom míg ő végzi a házimunkát? Elegem van az idióta szomszédomból, hogyan szabadulhatok meg tőle? Szüleim elhanyagolnak, elköltözhetek? Gyermekem nem gondoskodik rólam, mit tegyek?
5/12 anonim válasza:
Bocs, kihagytam hogy jobbulást kívánok?🤣
6/12 anonim válasza:
Családi kapcsolatok illetve politika kategóriában is rengeteg válasz szokott bizonyos (leginkább troll) kérdésekre érkezni! :D
És én is jobbulást kívánok Neked!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.🙋♀️
2020. nov. 14. 12:07
8/12 anonim válasza:
Bármit, ami Ginny Weasleyvel kapcsolatos! :D Mellesleg Ginny Weasleynek már a puszta gondolata is gyógyító erejű! ;)
9/12 A kérdező kommentje:
Ginny Weasleyvel,,az ki?
2020. nov. 15. 18:39
10/12 anonim válasza:
Micsoda?? Hát te sem tudod?? :D
Irrgum-burrgum! Hát figyelj:
-Ginny Weasley a mi istennőnk! :D
-Ginny Weasley a Harry Potter filmek szupersztárja! Nélküle nem is jöhetett volna létre az univerzum!
-Bonnie Wright néven is ismert, de Ginny Weasley szexibb hangzású! :D
S íme egy kép:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!