Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
#21.
Megkérdehetem, hogy min kísérletezel ezen az oldalon? ^^
Esetleg azt figyeled meg, hogy vannak-e olyanok, akik ha meglátják a nevedet, rád szállnak és lepontoznak?
Vagy mi a 2021-es kísérleted célja? :D
Egyrészt. Ha a nick nevem látszik, a guglival rá lehet a válaszokra keresni, és simán lepontozhatnak.
Másrészt arra akarok rájönni, hogy a (lmbtq ellenes/vallásos) moderátorok valamelyike folyton lepontoz(hat), mert némely dolog fura. Sokat és jókat válaszolok, de a pontszámaim csökkennek nagyon, annak ellenére, hogy nem vettem észre a "nem hasznos" értékelés növekedését.
Az egyik figyelt kérdésem háromszor kellett bejelölnöm egy héten belül, mert folyton lekerült róla a pipa. De nem gond. Azóta nem jelöltem be a kérdést, bár így is szemmel tartom. Ha egyszer kerül le a megfigyelt kérdésről a pipa, azt mondom véletlen, ha kétszer, még mindig lehet a rendszer hibája, na de háromszor? Nekem ez már gyanús. Hívhattok akár paranoiásnak is. Tudom, nem kéne vele foglalkozni, de zavar.
Egyszer én is megválaszoltam egy kérdést a politikai nézeteimmel kapcsolatban.
Kétszer is eltűnt a válaszom egymás után. :(
Ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, a moderátorok biztosan látják, hogy melyik választ melyik felhasználó írta.
Gondolom, engem már szigorúan "felügyelnek" a nézeteim miatt.
Nem kellene még többet politizálnom itt, mert valószínűleg már így is érik a kitiltásom, de nem értem, hogy a véleményemet miért nem szabad leírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!