Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Egyébként képzeljétek el, életemben először meglógtam egy földrajz témazáró elől. :DD
Azóta már a pótló dolgozatot is megírtam online, szerintem négyes lesz, de még nem javították ki.
A földrengésekből, a vulkanizmusból és a lemeztektonikából írtunk.
Na, meg ötven fogalomból... :/
Ti szeretitek/szerettétek a földrajzot?
Én utálom. XD
Nekem, középsuliban (szakiskolában) nem kellett földrajzot tanulnunk, mert a szakmai tárgyak kiszorították. (Anatómia, Gyerekgyógyászat, Pszichológia, Orvosi latin, Sebészet, Belgyógyászat, és a többi ilyen szakmai tárgy.)
De persze, amikor ez után a suli után, még elmentem a dolgozók esti gimnáziumába, ott kellett. Pont földrajzból kellett különbözeti vizsga, és mindjárt másodikban kezdhettem, a plusz négy évből, és így csak három évembe került.
#19:06
Fel a fejjel! Ne foglalkozz a bunkókkal! :)
Egyébként hihetetlen, hogy máris február van. :D
Nekem ma szerencsére nagyon jó napom volt, ugyanis csak egyetlen egy online óram volt megtartva, az összes többi elmaradt. :DD
Egész délelőtt nem kellett semmit sem csinálnom...
Barcsak az egész hátralévő 2021. így telne! 😂
#100.!
Nagy álmom vált valóra azáltal, hogy egy egész számú, JUBILEUMI valaszt írhattam ide. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!