Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Figyelt kérdés
Egy tippet írjon mindenki, hol fog állni a számláló 2021 december 31-én éjfélkor itt, illetve ha kedvetek van a gondolataitokat a 2020-as évről vagy hogy mit vártok a 2021-től. Vagy épp ami eszetekbe jut szabadon, aztán majd év végén olvassuk :)2021. jan. 1. 01:43
131/488 anonim válasza:
Én úgy ahogy megvagyok, végre van egy kis szüneeet. :)
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! <3
132/488 anonim válasza:
Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek! 🐣
133/488 anonim válasza:
Tudom, hogy már mindenki besokallt ettől az újra-és újra felbukkanó kérdéstől, de azért egyszer én is megkérdezném:
Szerintetek vissza kell majd mennünk 19-én a középiskolákba?
Én remélem, hogy nem, ugyanis nagyon le vagyok maradva minden tantárgyból.
Nem lenne jó most majd két hónap alatt még jobban elrontani a bizonyítványomat. 😂
Ti örülnétek a nyitásnak?
134/488 anonim válasza:
Én nagyon örülnék a nyitásnak!
Nálunk meg van tartva minden óra, beleértve a tesit is!!😵
Ami annyit jelent, hogy 7 *45 perceket, van hogy 8*45 perceket ülök a gép előtt, és akkor még ne is beszéljünk arról, hogy a házit is a gépen kell megírni...
135/488 anonim válasza:
Kellemes Nyuszit mindenkinek!
137/488 anonim válasza:
*(a 136-os válasz az egy nyulat akar szimbolizálni. :))
138/488 A kérdező kommentje:
Aranyos :)
2021. ápr. 3. 14:13
139/488 anonim válasza:
Mindenkinek Boldog Nyulat! 🐰🍀🌷🐣🐥🐇❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!