Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
#150.
Nem lehet, hogy egy suliba járunk? 😶
Továbbra is ugyanaz a kilencedikes válaszoló vagy, akinek privátban is írtam? 😂
Pont azt az elvet vallom, mint a kérdező a csigákkal, pókokkal kapcsolatban.
A csigákat mindig igyekszem megmenteni, nem egyet számára tónak, tengernek tartott pocsolyából. Olyat is, amelyik már úgy látszott, megfulladt, de volt, hogy kiderült: mégsem, és akkor örültem, hogy sikerült megmenteni.
Volt olyan is, hogy a domboldali úton vízesésként ömlött le az eső, de az éti csiga felemelve a fejét, mint egy fektetett S alakban, látszott, hogy menekülne, ha tudna, és akkor is a segítségére siettem, pedig átázott a cipőm. De mivel közel voltam már az otthonhoz, és ami nekem csak egy vizes zokni-cipő, némi megfázás kockázata, az a csigának az élet és halál küzdelme. Miért ne segítettem volna? A tűző napról is igyekszem árnyékba segíteni. A pókoktól tartok, de még nekik is igyekszem segíteni. A földi gilisztákat mentem eső után, mivel nekik bőrlégzésük van, tehát az esőben fuldoklanak. Pontosan tudom, mennyire rossz fuldoklani, nem egyszer éltem már át. Szóval, ha megmenthetek egy élőlényt, akkor megteszem.
Hihetetlen...
Most meg a gerinctelen állatokból írunk biológián.
Jó lenne, ha most az egyszer segítenének nekem a csigák, vagy legalább nem fordulnának ellenem. 😂
Nekem nem írtál privátban, és nem kilencedikes vagyok. :C
Pedig milyen király lett volna, ha kiderül, hogy egy suliba járunk!! :DD <3
Eltelt még egy hónap. :) Májusi, nyári tervek hogy alakulnak? Talán van lassan egy kis esély, hogy év végén már azt olvassuk, hogy egyre több ember élete kerül vissza a régi kerékvágásba. :)
Részemről egyelőre abban reménykedek, egy 2 éve halasztott esküvő idén meg lesz tartva, na nem a sajátom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!