Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Az én tippem továbbra is tizenhatezer válasz 2021 december 31-ig.
Amúgy nem értem, az előzővel mi volt a baj. Számtalan hasonló kérdés van fent, s azokat nem törlik.
Én 2020-nak is pont ugyanúgy vágtam neki, mint a legtöbb évnek. Nem vártam csodát, csak egy átlag évet, ahol esetleg rendezôdnének a családi problémák és tisztázni tudnám a bennem már néhány éve megfoganó érzéseket, amiket nem nagyon tudtam hová tenni. Hát egyik se jött be. :D A családi problémák tovább romlottak, az érzések tovább bonyolódtak, az év amúgy se volt épp átlagos. A bezártság se tett túl jót az életemnek, pláne most, ezekkel társulva.
Remélem, hogy végre a 2021 hoz némi változást, megoldódnak a problémáim és végre tudok újra felszabadultan élni, anélkül, hogy feleslegesen emésztem magam olyan dolgokon, amiket úgyse vagyok képes megoldani, vagy még csak meg se kell oldani.
Ha nem felejtem el, akkor jövôre, új évkor leírom, hogy hogy is alakultak a dolgok, feltéve, ha van rá igény.
A kérdésre válaszolva pedig szerintem összejön a 3-400, csak emeld ki gyakran. :D
Boldog új évet kívánok én is!
És sok sikert a kommentek gyűjtéséhez! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!