Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Figyelt kérdés
Egy tippet írjon mindenki, hol fog állni a számláló 2021 december 31-én éjfélkor itt, illetve ha kedvetek van a gondolataitokat a 2020-as évről vagy hogy mit vártok a 2021-től. Vagy épp ami eszetekbe jut szabadon, aztán majd év végén olvassuk :)2021. jan. 1. 01:43
102/488 anonim válasza:
Nekem is hihetetlen, hogy már február van, de egyben azért várom már a tavaszt.
103/488 anonim válasza:
Télen hideg van, tavasszal meleg lesz, nyáron hőségriadó, ősszel meg hűvös
104/488 anonim válasza:
Tavasszal jönnek a vizsgák (már akinek, nekem jönnek) :)
105/488 anonim válasza:
valaki segitsen, hogy tudok jobb jegyemet szerezbi?
106/488 anonim válasza:
Puskázással, de a tanár észre ne vegye!
107/488 anonim válasza:
Egyébként ez érdekes: nálunk, annak idején volt olyan tanárunk, aki nem bánta ha puskázunk, mert az is a felkészülés egy módja, és amíg dolgoztunk vele, addig is tanultuk az anyagot, viszont kikötötte, hogy úgy használjuk, hogy ne vegye észre.
108/488 anonim válasza:
Kell nekem egy olyan tanár! :O
109/488 anonim válasza:
Ilyen a fizika tanár nálunk!
110/488 anonim válasza:
Az én fizikatanárom, ha elkezd beszélni az elektromosságról kilyukad annál, hogy mennyi szart küldtek már fel az űrbe és így meg úgy blablabla.. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!