SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpírokban?
Aki hisz bennük, írjon be A betűt kommentben.
Aki nem hisz, írjon be B betűt kommentben.
Szkeptikusok és akik nem hisznek, ne írjanak!
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..
egy kis help a kérdezőnek.
Mert mondjuk emberölés? És mert a többség nem hisz a vámpírokban? Még azt is jelentik, hogyha egy állat miatt sérül meg egy ember, pedig az nem büntethető. Sőt az UFO-kat is jelentik, pedig ha földönkívüliek, akkor el tudnak menni.
A szavazatom B, csak a félreértések elkerülése végett.
#54 vagyok
Te tényleg teljesen hülye vagy!
"A szavazatom B, csak a félreértések elkerülése végett."
Diszlexiás vagy és nem tudod kiolvasni a betűket, vagy mi? Egy szóval sem írtam azt, hogy vámpír követte el! Idézd a válaszomból azt a részt, amiben ezt szó szerint leírtam!
miért??? az 58 éves emberünk a sztoridba túlélte? az akkor is erőszakos bűncselekmény ha nem volt vámpír. és jelzi válasza B
"A szavazatom B, csak a félreértések elkerülése végett." by 54
kinek van csőlátása?
mennyi vagy?12? kívül szőke belül sötét? Vagy te vagy a troll?
mondjuk visszaolvasva csak az lehetsz...
"Feljelentést? Minek tettek volna vámpír ellen?"
Tudom is én, A Miskolci rendőr kapitányság eljárás indítottak egy ismeretlen elkövető ellen! A szemtanúk vámpírt emlegetnek!
Igaz a legenda? hihetetlen eset Miskolcom!
meg hasonlók, mert ez így csak pletyka, semmi több.
A a pletykának a fele se igaz, főleg forrás nélkül, középkorba ragadt hiedelem. Így továbbra is semmi.
A "vérfarkasról" nem egy cikk készült, videó is volt, bár inkább volt rühes medve, mintsem farkasember.
Hasonló kérdés, ezt is átnézheted: https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..
Szavazatom: B
Félreértések elkerülése végett nem azért linkeltem, mert hiszek bennük, hanem azért, mert ott is több a szkeptikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!