Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpíro...

SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpírokban?

Figyelt kérdés

Aki hisz bennük, írjon be A betűt kommentben.

Aki nem hisz, írjon be B betűt kommentben.

Szkeptikusok és akik nem hisznek, ne írjanak!

#vámpír #Hiszekbenne #Pffszkeptikus
2020. okt. 4. 19:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/131 anonim ***** válasza:
96%

#56 vagyok

Írtam, hogy emberölés. És őszintén, szerinted ha egy állat öl meg egy embert az minek számít!? És ha ember tette, akkor miért ne történhetett volna meg!? Bár semmi bizonyítékot nem tudsz felmutatni, csak azt hajtogatod, hogy 4000-ren látták, de hol van az a 4000? Valakinél tuti volt egy rohadt kamera, még ha szar minőségű is. Az emberek ma már szinte mindent felvesznek, főleg hogy sok helyen térfigyelő kamera is van. Az sem biztos, hogy megtörtént, és nem csak te találtad ki, hogy magad erősítsd. Mint a Tv-ben, amikor valamit túlságosan be akarnak bizonyítani. Átírják a rêszleteket, új dolgokat találnák, és minden hibás, kétes eredetű infót felhasználnak, csak hogy beleilljen a sztorijukba.

Direkt odaírom, hogy B, de te eldöntöd, hogy én nyomtam rossz billentyűt, pedig, már harmadjára írom, hogy B-vel szavaztam.

Szerinted egy valódi szavazásnál, hogy döntenek? Aki nemmel szavaz azt is beírják az igenhez, mert úgy látják, hogy nincs elég igen szavazat?

Egyáltalán miért nem tudod javítani azt a rohadt füzetet!? Ha van nálad eszköz, amivel be tudod írni, akkor át is tudod húzni a betűt. Értem én, hogy elvakult hívő vagy, és nem látsz ki a saját sötétségedből, de attól még nem kell minden szavazatot igennek venni, csak hogy neked legyen igazad. A többség nem hisz bennük így jártál.

Ês most többször is leírom a szavazatom, hogy lásd, hogy nem elütés: B B B B B B.

Inkább nézd meg, hogy a másik kérdésnél hogy áll a szavazás.

2020. okt. 7. 06:28
 62/131 A kérdező kommentje:

"Írtam, hogy emberölés."

Ha nem történt volna meg, nem is lenne emberölés. Tehát te is hiszel bennük, ha nem is mered felvállalni.

Köszönöm az újabb megerősítést az A szavazatra.

2020. okt. 7. 06:31
 63/131 anonim ***** válasza:
96%

figyel megtörtént? 100% ?

az 58 éves bácsival mi van? és a 4000 szemtanúval?

Te honnét szerezted ezt az infót?

Ha hiteles lenne ezt lenne mindenütt, A 4000 elmondja a családjának (az min 3-4 azaz apa, anya pár, + tesók, rokonok stb.), azok a munkatársaknak és így tovább. gyorsabban terjedne mint a vírus. Nem beszélve hogy felkapná a sajtó.

Túl sok ezüstöt kentél erre az üvegre.

troll vagy s hiába mondják a trolls-ban, hogy "Trollt nem hagyunk hárta!" azért itt erősen gondolkodóba esnék. De remélem te legalább élvezed...

2020. okt. 7. 06:54
 64/131 anonim ***** válasza:
96%
amúgy véletlen nem az energia vámpírokra gondolsz?
2020. okt. 7. 07:00
 65/131 anonim ***** válasza:
96%

Te teljesen kiforgatod mindenkinek a szavát. Kiragadsz egy részletet a válaszból, és az alapján döntesz, nem érdekel, hogy mi a mondat többi része. Pl. Ha valaki azt írja, hogy nem léteznek vámpírok, te kiragadod a "vámpírok" szót, vagy azt mondod, hogy nem meri bevallani.

Ha valaki azt írja, hogy B, akkor neked akármilyen szövegértési problémáit vannak, és akármennyire kiforgatod a szavait, az akkor is érvényes B, mert azt írta oda. Egy szavazáson ha nemmel szavazott akármit mondassz, akkor is nemnek számít a szavazatod.

Linkelj forrást, hogy elhidjük, hogy megtörtént, mert az nem bizonyíték, hogy azt hajtogatod, hogy 4000-ren látták, és az sem, hogy azt mondod, hogy embert, csak vámpír képes megölni, elmebeteg nem. Az elmebeteg is ugyanúgy képes őlni, és még vámpírnak is hiheti magát. Tessék már is megcáfoltam a sztorit.

Szavazatom pedig B, ismétlem B. Nem A, hanem B!

Érted!? B!

2020. okt. 7. 07:07
 66/131 A kérdező kommentje:

Szóval neked 4000 ember nem forrás. Azt hiszed, jobban tudod, mi történt, mint a 4000 szemtanú. Ebből is látszik, hogy csőlátású vagy.

Hamarosan lezárom a szavazást és közzéteszem az eredményeket.

2020. okt. 7. 07:12
 67/131 anonim ***** válasza:
96%

Oké 61 ben lebuktatta magát! Halleluja!!!

Miskolc kamu! Varsó is.

Wisconsint sajnos megtaláltam, de ennyi az össze amit fel tud mutatni forrás ként.

Valamin Miskolc a rész adataival kevés, és a válaszolókból indul ki, hiteles e az agyszüleménye.

Idézem, kérdezőtől, 61-ből 2020.10.07 05:03

" 56 az 54-es válaszban írtad h emberölés. Ha meg sem történt, hogy lenne emberölés? Már nem módosíthatsz, beírtam a füzetbe a szavazatodat."

Jelenleg csak és kizárólag ő tudja igaz e vagy sem, mégis ebből és ezzel érvelve húzza az agyunk, és szívja a vérünk, azaz TROLL...

Belátom jóhiszemű vagyok, s nem hiszem, hogy lehet valaki ennyire távol a fénytől, hogy a elfújt gyertya utolsó parazsa, neki a falshbang gránát vagy a vaku. Hogy nála a 21 nem század hanem év.

2020. okt. 7. 07:42
 68/131 A kérdező kommentje:

"Wisconsint sajnos megtaláltam, de ennyi az össze amit fel tud mutatni forrás ként."

Ennyi. Tehát egy vámpírügy már bizonyított. A miskolci màr.így mindegy, hisz te magad bizonyítottad be, hogy vannak vàmpírok.

Köszönöm az A szavazatot.

2020. okt. 7. 07:59
 69/131 anonim ***** válasza:
96%

drága tündérbogaram, benézted. 47, 50 és 52

szépen ki is satírozhatod a többivel a noteszodból...Ja nem mert az m kapásból sok-sok vonal, még benézed nekem, radírozhatod a padlóig.

Édeském, az a baj hogy az amit leírtál, forrásnak cikk főcímnek elmegy de sztorinak nem. Nem hogy forrásnak.

Segítek...A dédnagyapám mesélte, hogy második világháborúban fent állomásoztak északon, az Árpád-vonal Hunyadi állásánál. Őrségben volt mikor a társaival figyelmes lett egy apró zajra. Fegyvert felkapták, kibiztosították, s a motoszkálás irányába szegezték. Két Őr eközben a fényt a zajforrás felé irányították...

Kicsiny bokor volt, rekettyés talán. De fő a biztonság jött a felszólítás, semmi, megint, megint semmi. majd az első figyelmeztető lövést követően kiugrott a bokorból egy bak nyúl, de nem a megszokott alakja volt. Lapát fülei között az őzéhez hasonló agancs türemkedett ki a fejéből. Szegény öreg rendesen meglepődött, s mire feleszméltek volna a nyúl el is tűnt az éjszakában.

Később megtudták a lény nevét a németektől, wolpertinger.

ez mondjuk sztori, apró hibákkal de részben okésnak nevezhető (sztorinak elmegy), erről sincs forrás én tudom igaz-e vagy sem. Meg még talán a többi szolgálatban lévők leszármazottjai...

[link]

[link]

Hagyok egy kis időt, majd leírom, hogy mennyi igaz a dédnagyapám történetéből.

2020. okt. 7. 08:31
 70/131 A kérdező kommentje:
Szóval most már te is elismered, hogy léteznek vámpírok?
2020. okt. 7. 08:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!