SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpírokban?
Aki hisz bennük, írjon be A betűt kommentben.
Aki nem hisz, írjon be B betűt kommentben.
Szkeptikusok és akik nem hisznek, ne írjanak!
Az én szavazatom is B.
Azért áll A-ra, mert te azt akarod. Ha be tudod másolni azokat a válaszokat, amiben bizonyíthatóan A-val szavaztak, akkor elhiszem neked, hogy az áll nyerésre. Én most néztem át 2x-szer is a válaszokat, de csak azt látom, hogy a többiek is meg akarnak téged cáfolni. Én azt B-nek veszem, erősítsd meg, hogy nem az.
4-es válaszoló leírta, hogy ő csak azért szavaz B-vel, mert nem érti a leírást. Tehát ő is A.
5-ös válaszoló sem B-vel szavazott, tehát A.
8-as egyértelműen A.
9-es egy hajszál híján, de A.
10-es leírta: "Ja a válasz Á"
13-as vámpír dolgokat linkelt, tehát A
18-as is talált vámpíros dolgokat, tehát A
19-es leírta, hogy másik dimenzióba, de léteznek, tehát A
21-es válaszoló később leírta, hogy miskolci és a történetet nem tudta megcáfolni, tehát A
26-os azt írta, hogy még a szellemekről sem kizárható, hogy ne léteznének, tehát A
30-as szerint baj van, gondolom a vámpírokra gondolt, tehát A
31-es leírja, hogy szkeptikusok ne írjanak, szóval A
A nagytöbbség A-ra szavazott.
26-os vagyok
Félreértettél! Én nem azt mondtam, hogy A-val szavazok, hanem egy példát írtam, hogy az sem bizonyítható, sem cáfolható. Attól még nem hiszek benne. Az én szavazatom is B.
#4 vagyok
Egy szóval sem írtam, hogy nem értem a leírást. Te nem érted, amit írtál. Azt mondod, hogy mindenki szavazzon, de csak A-val lehet, mert, akik szkeptikusok azok nem szavazhatnak. Így már világos?
5-ös válaszoló azért nem szavazott, mert te magad írtad, hogy szkeptikusok ne írjanak. Ő nem akart téged megsérteni, ezért C-vel válaszolt, de nem írt A-t.
A 8-ast is én írtam. Pont azért írtam, hogy mutass fel bizonyítékot, mert még mindig nem hiszek benne, szóval az is B.
9-es azt írta, hogy a vámpír, csak kitalált dolog, magyarul nem hisz benne.
10-es Válaszában az Á nem egyenlő az A-val, ő írta oda, szóval ő sem szavazott A-val.
13-as azt linkelte, hogy a cikk alapján egy cégről van szó, nem vámpírról.
A 18-as tőlem lehet A, nem foglak megverni érte.
A 21-es odaírta, idézem: "Figyu vámpírok nem léteznek.". Magyarul az ő szavazata is B.
26-osnak olvasd el a 36-os válaszát.
30-as a te elmédre gondolt, nem a vámpírokra, szóval Ő is B.
31-es pedig, csak neked akarta jelezni, hogy mekkora hülyeséget írtál, tulajdonképpen ugyanazt írta, mint én a 4-es válaszban.
Vagyis számoljunk.
6 B-t találtam, Egy A-t, az 5-öst és 10-est vehetjük úgy, hogy tartózkodott a szavazástól. Még így is 6-1-re győzött a B, plusz ugye a 2 tartózkodó. De nyugodtan rakhattál volna szavazást, ott egyértelműen látszanak a számok.
Bátran cáfoljanak meg a válaszolók, nem fogok megharagudni. Az is lehet, hogy én számoltam el valamit, nem volt kedvem sz@rakodni a számolgatással, szóval azt is kijavíthatjátok.
A hozzászólásod végén elszóltad magadat, hogy meg sem számoltad. Ennyi.
Mondtam, utólag nem módosíthatsz, úgyhogy a tiéd is A, sorry.
Megint 26 vagyok
#37 Egyébként odaírtam a cáfolást. Az emberünk szellemileg visszamaradott volt, és vámpírnak hitte magát. De azon kívül, hogy te ide leírtad a sztorit, semmi linket nem küldtél, semmit nem tudtál felmutatni, hogy nem te találtad ki. Még a miskolci válaszoló sem tudta megerősíteni.
Én is írok valamit. Szegeden néhány éve a Tiszából sellőt fogtak ki. Nem linkelek semmit, hanem küldj olyan forrást, amivel ezt meg tudod erősíteni, vagy cáfolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!