SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpírokban?
Aki hisz bennük, írjon be A betűt kommentben.
Aki nem hisz, írjon be B betűt kommentben.
Szkeptikusok és akik nem hisznek, ne írjanak!
B
#már lehet indítani rendes szavazást...
1 nem vagyok miskolci, 2 ha nincs forrásod vagy le se írod mi volt, akkor nem az én csőlátásommal van a baj, hisz kértem, de nem tudsz semmit se nyújtani. A tudatlanság és az infó hiány között van különbség.
ismétlem linkelj!
( [link]
vagy írd le mit bánom én.
ha értenéd amit írok levághatnád hogy nemtudom, mi volt ott, viszont érdekel, hogy honnét indúl ki a kérdésed. mert jelenleg csak a középkori naivitást és a modern vámpír fanatokust látom.
Azzal jösz, hogy ezekre nincs Tudományos magyarázat, De mire? se cikk se videó. Szóval mire is lenne, a Kőbányai szpó fantomról és a Mátranováki fanyővőről van forrás...
De se miskolc, se varsó se Wisconsin, semmi.
És igen a semmire, nincs tudományos magyarázat. Még elképzelés se.
ez kb annyi hogy pl: Igaz, hogy a loch nessi szörnyhöz hasonló lény él a Balatonban?
A=igen; B=nem
se forrás se cikk, én találtam ki és vagy hiszek benne vagy trollkodok, de csak az A választ fogadom el mindenki más "tudatlan" és "csőlátó"
Mász ki a lukból és adj egy épeszű forrást, hogy tudjuk milyen sci-fi agymenésnek dőltélbe.
"A tudatlanság és az infó hiány között van különbség."
A tudatlanság pont az, hogy nem vagy bizonyos információk birtokában. Hamarosan leírom a miskolci történetet, csak most nem gépnél vagyok.
remek, köszi.
meg van a Wisconsini
valamint én ilyesmire gondoltam még:
https://www.youtube.com/watch?v=hiqgFPBepfs
Varsó nincs fent..
B
(Válaszod túl rövid. Ennél részletesebb választ írj! )
Számomra nagyon nehéz elhinni, hogy komolyan DE most tényleg léteznek ilyen emberek mint te kérdező.
Figyu vámpírok nem létznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!