SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpírokban?
Aki hisz bennük, írjon be A betűt kommentben.
Aki nem hisz, írjon be B betűt kommentben.
Szkeptikusok és akik nem hisznek, ne írjanak!
Tudod kérdező, van az a pont, amikor már az ember maga sem ismeri fel a saját mentális problémáját. De legalább boldogan él, hisz amit nem tudsz, az nem is fáj.
Tudod, hogy az ilyen ember, hogyan tudja ezt felismerni?
A válasz egyszerű. Az emberek 99%-a az ellenkezőjét állitja, amit
Igen, mert ők nem voltak annak a tudásnak a birtokában, amivel megtudják állapítani, hogy a Föld gömbölyű. Ma viszont amikor mindenhol térfigyelő kamerák vannak, és az afrikai éhező országokban is csúcskategoríás kamerákkal járkálnak, nehogy azt mond nekem, hogy nincs elég tudásunk ahhoz, hogy felvegyünk mindent, ami történik. Mivel senki nem tudott, még bizonyítottan hiteles videót mutatni, így elmondhatjuk, hogy vámpírok nem léteznek!
ÍRJ BE MÉG EGY B-T A FÜZETEDBE
Kolombusz idejében igen. De azóta hát nem egy nap kelt fel.
És mit tervezel, hogy meg győzz minket?
91 Belinkeled az egészet?
Privát levelet nem lehet belinkelni. Nem tudok olyan linket adni, amit ha megnyitsz, olvasható legyen. Látszik, hogy szkeptikusként ebben is csőlátású vagy.
95, ott a megrengethetetlen bizonyíték a miskolci esetről. 4000 ember látta, szóval ennyi.
És eddig hogyan idézték?
...
😥 Kérdező, kérdező
Kíváncsi vagyok, milyen mélyre süllyedhet "Az" ember...
Ki a csőlátású kérdező? Az aki mindent meghallgat és utána néz, hivatalos, és tudományos publikációkból, és csak azt hiszi el, amit tényleg be tudnak bizonyítani, vagy az aki nem hallgat meg senkit, hanem csak azt hajtogatja, hogy vámpírnak kellett lennie, mert más magyarázat nem is létezhet (csak, hogy te is megértsd mint IQ fighter, ez vagy te).
Az én szavazatom B, és még egyszer megismétlem, B. Azért biztos, ami biztos, tudd, hogy nem elütés még egyszer leírom, hogy B. Látod!? Nem elütés, amit írtam, a szavazatom B. Ja bocsánat majdnem elfelejtettem, hogy hülyének nézzelek. Még egyszer leírom, hogy biztos megértsd: B! Ja a gyengébbek kedvéért azért megismétlem magam. A szavazatom B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!