SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpírokban?
Aki hisz bennük, írjon be A betűt kommentben.
Aki nem hisz, írjon be B betűt kommentben.
Szkeptikusok és akik nem hisznek, ne írjanak!
Látod, hogy csőlátású vagy? Hiszen el sem tudod döteni, mire szavazz.
"A szavazatom B."
Most akkor A, vagy B? Rám bízod? Rendben van, ismét behúzom A-nak.
Örülök, hogy elismerted az igazamat.
Nem! az A az névelő! Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak szórakozol!? B a szavazat!
Azt meg tudod nekem mondani, hogy mi a legmagasabb végzettséged? De komolyan, hogy fel tudjam mérni a terepet.
B-vel szavazok.
Mondom én, hogy kiragadod azt a pár szót, ami neked tetszik, és nem foglalkozol az egész szöveg tartalmával.
Ha te így akkor én is.
Az 54-es válaszodból idézek: "a Föld lapos"
Tényleg? Te ennyire hülye vagy, hogy technikusi végzettséggel nem tudod, hogy nem az? Ezt elkönyveltem, és már nem lehet javítani.
A végzettséget azért kérdezték, mert az ilyen sötét emberek, akik nem látnak a saját hülyeségüktől, még 8 általánossal sem rendelkeznek. De sajnos látnom kellet a szomorú valóságot, hogy minden hülyét átengednek.
Egyébként tudnád idézni azokat a válaszokat, amiben A-val szavaztak? Ne a saját értelmezésed írd oda, hanem a teljes választ idézd, és azt is jelöld meg, hogy melyik volt.
Íme az 54-es válasz:
" 54/106 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondjuk emberölés? És mert a többség nem hisz a vámpírokban? Még azt is jelentik, hogyha egy állat miatt sérül meg egy ember, pedig az nem büntethető. Sőt az UFO-kat is jelentik, pedig ha földönkívüliek, akkor el tudnak menni.
A szavazatom B, csak a félreértések elkerülése végett."
Ebben nincs ilyen, mint amit te idéztél. A válasz még csak nem is tőlem származik. És te hülyézel másokat... Ezek után nem csoda, hogy össze-vissza szavazgattál. Már hiába próbálod megmódosítani B-re, beírtam a füzetbe, hogy A, sajnálom :)
106-os vagyok
Bocsánat 94-est akartam írni. elütés volt, és már teljesen kivagyok a sok hülyétől (Nem tőled, hanem az egész közösségtől, ahol ma voltam, és azoktól akik most is engem zaklatnak az irkálásaikkal).
Mint a kommunista választáson. Mindenre szavazhattál, csak arra nem, hogy a kommunista párt ne kerüljön hatalomra. Nálad ugyanaz az A válasz. Akármire szavazok akkor is A-t írsz be.
Attól szavazatom B, de ha téged ez megnyugtat, akkor élj abban a hitben, hogy mindenki hisz a vámpírokban (pedig az emberek 99%-a nem), csak ne csodálkozz, ha majd mindenki hülyének néz! Egyébként néztek már téged emiatt hülyének, vagy ezt élőben nem hirdeted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!