Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpíro...

SZAVAZÁS! Ti hisztek a vámpírokban?

Figyelt kérdés

Aki hisz bennük, írjon be A betűt kommentben.

Aki nem hisz, írjon be B betűt kommentben.

Szkeptikusok és akik nem hisznek, ne írjanak!

#vámpír #Hiszekbenne #Pffszkeptikus
2020. okt. 4. 19:49
 101/131 A kérdező kommentje:

Látod, hogy csőlátású vagy? Hiszen el sem tudod döteni, mire szavazz.

"A szavazatom B."

Most akkor A, vagy B? Rám bízod? Rendben van, ismét behúzom A-nak.

Örülök, hogy elismerted az igazamat.

2020. okt. 7. 19:05
 102/131 anonim ***** válasza:

Nem! az A az névelő! Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak szórakozol!? B a szavazat!

Azt meg tudod nekem mondani, hogy mi a legmagasabb végzettséged? De komolyan, hogy fel tudjam mérni a terepet.

B-vel szavazok.

2020. okt. 7. 19:08
 103/131 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy a teljes szavazást megnyertem, még azokkal is, ahol a szkeptikus a baráti körét hívta szavazni. Valaki be tudja linkelni a másik két szavazást?
2020. okt. 7. 19:08
 104/131 A kérdező kommentje:
A legmagasabb képzettségem technikusi. És ez most neked bizonyíték arra, hogy nincs vámpír? Pff...
2020. okt. 7. 19:09
 105/131 anonim ***** válasza:
100%

Mondom én, hogy kiragadod azt a pár szót, ami neked tetszik, és nem foglalkozol az egész szöveg tartalmával.

Ha te így akkor én is.

Az 54-es válaszodból idézek: "a Föld lapos"

Tényleg? Te ennyire hülye vagy, hogy technikusi végzettséggel nem tudod, hogy nem az? Ezt elkönyveltem, és már nem lehet javítani.

A végzettséget azért kérdezték, mert az ilyen sötét emberek, akik nem látnak a saját hülyeségüktől, még 8 általánossal sem rendelkeznek. De sajnos látnom kellet a szomorú valóságot, hogy minden hülyét átengednek.

Egyébként tudnád idézni azokat a válaszokat, amiben A-val szavaztak? Ne a saját értelmezésed írd oda, hanem a teljes választ idézd, és azt is jelöld meg, hogy melyik volt.

2020. okt. 7. 19:19
 106/131 A kérdező kommentje:

Íme az 54-es válasz:

" 54/106 anonim ***** válasza:

100%

Mert mondjuk emberölés? És mert a többség nem hisz a vámpírokban? Még azt is jelentik, hogyha egy állat miatt sérül meg egy ember, pedig az nem büntethető. Sőt az UFO-kat is jelentik, pedig ha földönkívüliek, akkor el tudnak menni.

A szavazatom B, csak a félreértések elkerülése végett."

Ebben nincs ilyen, mint amit te idéztél. A válasz még csak nem is tőlem származik. És te hülyézel másokat... Ezek után nem csoda, hogy össze-vissza szavazgattál. Már hiába próbálod megmódosítani B-re, beírtam a füzetbe, hogy A, sajnálom :)

2020. okt. 7. 19:26
 107/131 anonim ***** válasza:
95%

106-os vagyok

Bocsánat 94-est akartam írni. elütés volt, és már teljesen kivagyok a sok hülyétől (Nem tőled, hanem az egész közösségtől, ahol ma voltam, és azoktól akik most is engem zaklatnak az irkálásaikkal).

2020. okt. 7. 19:32
 108/131 A kérdező kommentje:
Szóval nem ismered a számokat és mindenkit hülyének tartasz magadon kívül? Azt hiszem, ez mindent megmagyaráz :))))))
2020. okt. 7. 19:34
 109/131 anonim ***** válasza:

Mint a kommunista választáson. Mindenre szavazhattál, csak arra nem, hogy a kommunista párt ne kerüljön hatalomra. Nálad ugyanaz az A válasz. Akármire szavazok akkor is A-t írsz be.

Attól szavazatom B, de ha téged ez megnyugtat, akkor élj abban a hitben, hogy mindenki hisz a vámpírokban (pedig az emberek 99%-a nem), csak ne csodálkozz, ha majd mindenki hülyének néz! Egyébként néztek már téged emiatt hülyének, vagy ezt élőben nem hirdeted?

2020. okt. 7. 19:37
 110/131 A kérdező kommentje:
Te mindenkit hülyének nézel, tehát ez nem mérvadó. Te magad írtad, pedig a számokat sem ismered. Biztos ezért is hiszed azt, hogy több a B szavazat :)
2020. okt. 7. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!