A vámpírok miért nem kapnak vérmérgezést? (Ez főként azokhoz szól, akik hisznek a vámpírokban)
Szia! Nos nem szoktam ilyen szinten kitárulkozni netes fórumokon, de be kell vallanom, én vámpír vagyok. Kevesen tudják, de csak olyan vércsoportú vért fogyaszthatunk, amilyeb vercsoportunk emberi életünkben volt. Más esetben átvaltozunk makói hagymaemberré. Csak erről nem írnak a Twilight-ban, sem semmilyen vámpíros könyvekben.
Remélem tudtam segíteni.
362N
Ha nincs vérkeringésük akkor minek nekik a vér? A vérben nincs semmiféle természetfeletti, ezenkívül akiknek nincs keringése hogyan tudnak mozogni? Nincs semmiféle szervi reakció akárhogyan is nézzük ez nevetséges. Nem?
Azért kell nekik a vér, mert vámpírok, tehát azzal táplálkoznak.
Ha, tételezzük fel, vérmérgezést kapnának, akkor abból azonnal kigyógyulnának, ahogy a sebesüléseik is azonnal begyógyulnak, mivel képesek regenerálni a testüket, öngyógyítani magukat. Mindezt a Vámpírnaplókból tudom.
A véres hurkától pedig azért nem kapsz vérmérgezést, mert hőkezelik (megsütik). Ezt a Konyhafőnökből tudom.
A vámpínaplók egy sorozat. A hőkezelésről meg szerintem mindenki tud. Nem is értem hogy jött ez ide.
Nem nyújt elég tápanyagot maga a vér (olyan, mintha egész életedben folyadékon élnél), mellesleg minek akkor a vér? Ilyen alapon bármi képes lenne helyettesíteni, ami veszélytelenebb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!