Miért pontoznak le ha őszinte vagy?
A "Like" szimbólum és a "hasznos" szavak összekötése az oldal marhasága.
Ha valakinek nem tetszik valami, rányom a piros pontra. Nagyjából ennyit ér a pontozási rendszer.
Persze, neked rosszul esik, ha lepontoznak. Főleg úgy, hogy indok és magyarázat nélkül pontoznak le. De ez nem téged, hanem őket jellemzi. Nagyon gyenge jellem, ha valaki mindenféle magyarázat nélkül azt mondja valamire, hogy ez nem jó. Hát ennyi.
Mindenkinek ment a piros pacsi :) mert trollkodni jó.
Had emeljem ki a szabályzat efyik pontját és ezzel meg is válaszolom a kérdést;
"Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!"
Igen ezt tényleg nem a hasznosságra használják, hanem tetszik vagy nem.
De ha én tudom, hogy csak az én véleményem a jó, meg se kérdezem 😂
Aki sok negatívumot hordoz magában, lepontoz akkor is, ha hasznos, igaz, valós, fontos, akár még jó is, amit írtál.
Ezek az emberek belül iszonyatosan szenvednek, és ez a szenvedés egyik megnyílvánulása, hogy másokat indok nélkül lehúznak, bántanak, vagy éppen lepontoznak.
Ezeket az embereket sajánlom. Ha adnék a véleményükre, zavarna a lepontozásuk.
"Ezeket az embereket sajánlom. Ha adnék a véleményükre, zavarna a lepontozásuk."
Valljuk be, zavar, máskülönben nem elemeznéd, miért történnek a lepontozások, a lepontozók lelkivilága milyen lehet, stb.
Természetes, hogy xarul esik, ha valaki ócsárolja indok nélkül azt, hogy Te fáradtál a tudásod vagy a titkod megosztásával.
.De, egy kérdés; számít ez? És ez a kérdezőnek is szól. Ha kimész reggel az utcára holnap, hány ember fogja tudni, hogy Téged lepontoztak a GYIK-n? Illetve kevésbé vagy értékes ember?
Sajnálom őket igen.
És értelmes embertől elvárom (ahogy tőled is), hogy írja le, mive nem ért egyet és miért. Ebből tudok én is információt szerezni. A lepontozás magában egy időben zavart. Most örülök neki. Én is mindenkinek piros pacsit adok. :)
Pocok, a privátot nem fogadom, de válaszolok neked:
Az érvelésedben 2 hiba van. Az, hogy nem figyelsz (de még csak nem is érdekel a másik, csak feltételezel) és az, hogy nem te nem én vagyok. Én azért piros pontozok le mindenkit, mert troll vagyok.
Azért nem zavar egy ideje, mert 0 értéke van a potnozásnak.
Az zavar, ha valaki nem tud érvelni és másik olyan dolgokat vetít bele, ami valójában saját magában van jelen. Inkább kérdezz, hogy miért csinálom, és megtudod. De a feltételezéseddel csak tévedést kockáztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!