Soha nem írok bunkó stílusban válaszokat, mindig a kérdésre válaszolok, akkor mégis miért pontoznak le egyesek?
a pontozásnak gyakran köze nincs magához a válaszhoz. ha ez zavar, elkedvetlenít, inkább ne használd a gyakorit (ez most komolyan és a legőszintébben, minden osztás nélkül mondom)
számomra az volt a végső bizonyíték (vhol már leírtam), amikor arra a kérdésre, h hány hetesen szültél adott informatív, tényszerű közléseket tartalmazó válaszok lettek 40% alá pontozva. eleve azt, h 39+2, 40+1, 38. hét minek pontozni?!
ékes bizonyíték ez arra, h a pontozást le kell tojni magasról
Hát én nem vagyok rosszindulatú és nem is akarok az lenni, engem nem tesz boldoggá...
Egyébként tök véletlen keveredtem ide, és itt ragadtam, a lepontozás miatt nem fogok elmenekülni, mert egy csomó hasznos infót kapok itt. Csak érdekelt, ti hogy látjátok ezt a pontozós dolgot, sok értelme nincs szerintem sem.
Egyáltalán nem a válaszok hasznosságát jelenti a % ma már.
Sokkal inkább annak van kevesebb % aki őszinte és a kérdésre válaszol.
Ne foglalkozz vele. Ez nem számít. Van amikor nem is a kérdező pontoz le, vagy a többi válaszoló, mert volt, hogy mindenki ugyanazt írta szinte szóról szóra, mégis le voltak pontozva.
Valaki(k) ebben élik ki magukat. Tényleg csak a lesz.rom tabletta segít.
Én is válaszoltam egyszer olyan kérdésre, hogy nektek tetszik-e ez?
Én írtam, hogy nem, erre lepontozott.
Kajásra én is válaszoltam, hogy mi a kedvencem, azt is lepontozták.
Le kell kakkantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!