Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Soha nem írok bunkó stílusban...

Soha nem írok bunkó stílusban válaszokat, mindig a kérdésre válaszolok, akkor mégis miért pontoznak le egyesek?

Figyelt kérdés
Ha vki nem tudja elviselni, hogy nem mindenki ért vele egyet, akkor miért kérdez itt? Lassan emiatt elmegy a kedvem, hogy válaszolgassak, pedig időm lenne, hisz veszélyeztetett vagyok, sokat kell feküdnöm.
2013. júl. 17. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok anyuka itt éli ki a frusztrációit. De komolyan. Ha van sapkád azért, ha nincs, azért pontoznak le. Az agyam eldobom hogy én kérdezek, megtisztelnem a válaszokkal, mindenkit 100%-ra értékelek, és végis 20-30%-ban lesznek a végére hasznosak a válaszok, mert más szerint nem hasznos. Így látatlanban könnyű utálatoskodni. Semmit nem jelentenek már a százalékok. Én is gondolkodtam rajta hogy nem írok már választ, de rájöttem hogy ahogy én tudom hogy boldog-boldogtalant lepontoznak, úgy más is tudja hogy attól még hogy alacsonyabb a százalék, lehet hasznos a válasz. Vannak akiknek ez a legnagyobb öröm az életükben, és szerintük csak az ő véleményük hasznos. Én boldog vagyok, és nem pontozok le senkit. Nekem jó így is. :)
2013. júl. 18. 08:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én már beletörődtem sok frusztrált nő személy vagy tini azért pontoz le mert értelmesen nem tudna hozzászólni
2013. júl. 18. 08:52
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :-)

Látom sokan hasonlóan látjuk ezt a pontozós dolgot, szerintem én ezentúl senkit sehogy nem fogok pontozgatni... úgysem ez dönt, hanem, hogy tényegesen számomra mennyire hasznos a válasz.

Egyébként a mostani válaszok egytől egyig hasznosak voltak, és nem csak azért, mert nagyjából egyeznek a vélemények az enyémmel :-)

2013. júl. 18. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Mint látod, % alapján eléggé lepontoztak.

Sajnos hiába írom meg a kérdésre a választ, lepontoznak.

Pl.: tegnap volt egy kismami tippelős kérdése. Eltaláltam, hogy mennyit hízott hány hetes és hogy kislány. 1kgt tévedtem. Ezért lepontoztak.

Engem nem érdekel kinek hány %-a van, ha hasznosnak vélem a kérdést akkor nem a százalékot nézem. Vlt rá példa, hogy egy 40%os mondta meg a helyes választ, amit a doktorom erősített meg.

30hkm

2013. júl. 18. 11:37
 15/16 zabmester ***** válasza:

Nyugi, nem csak veled csinálják. Milliószor volt már olyan velem pl., hogy valaki megkérdezte, hogy két név közül melyik tetszik jobban, leírtam, hogy nekem melyik, és történetesen az a név csak nekem tetszett, aztán le is lettem pontozva. Sokan nem fogják fel, hogy a piros kéz nem a nemtetszést hivatott jelezni, hanem a haszontalanságot, márpedig egy ilyen kérdésnél az én válaszom épp úgy hasznos volt, mint a többieké.

De akkor is lepontoznak, amikor egy kérdésre tök normális hangnemben, nem kioktatóan olyat írsz, amit mások nem, mert az éppen nem az aktuális trendnek megfelelő. Például volt valami babakocsis, kendős kérdés még régebben, hogy melyiket érdemes megvenni. Többen is írták, hogy ha lehet, akkor mindkettőt, mert van, amikor az egyik jön jól, van, amikor a másik, plusz mindenki írta hozzá a saját sztoriját, hogy nekik hol melyik felelt meg. Összességében én is ugyanezt írtam, csak beleszőttem, hogy nekünk nem kendőnk volt, hanem kengurunk, de hát funkcióját tekintve ugyanaz, csak tudom, hogy mostanság sokan máglyára vetnék az összes kengurut. De nem is azt írtam, hogy kendő HELYETT vegyen kengurut, csak most miért hazudjam azt, hogy kendőt használtam, amikor nem is? Ugyanaz jött le az én válaszomból is, mint a többiekéből, hogy a babakocsi is jó, ha van, de mellette nagyon jó, ha magadon is tudod hordozni a babát, mert van, amikor praktikusabb úgy közlekedni. Mégis csak az én válaszom volt lepontozva, meg kaptam a beszólást is, hogy a kenguru az sz*r, meg így, meg úgy.

Jobb az ilyenekkel nem foglalkozni... Csak az a fura nekem, hogy ezek állítólag felnőtt emberek, mégis olyan dedós módon viselkednek jópáran, egyfajta retorziós eszközként kezelik a lepontozást, ezzel akarják "büntetni" azt, akinek eltér a véleménye az övéktől.

2013. júl. 19. 09:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, vannak akik csak a lepontozással tudják kiélni magukat, tudom őket sajnálni :-)
2013. júl. 19. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!