Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyucik, egy gyors őszinte...

Anyucik, egy gyors őszinte válasz kaki ügyben?

Figyelt kérdés
Volt már hányingered miközben kicserélted a gyereked pelusát?
2015. ápr. 1. 13:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Néhányszor. Már szobatiszta, de most terhesen a feneke megtörlésénél szinte mindig öklendeztem sajnos, igyekeztem úgy csinálni, hogy ne vegye észre. Hála Istennek már elmúlt a hányinger... :D
2015. ápr. 1. 13:50
 2/24 anonim ***** válasza:

Szinte mindig van.

De még apám is öklendezik, pedig ő parasztcsaládban nőtt fel és napi szinten ganajozta az istállót.

2015. ápr. 1. 13:51
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 1. 13:51
 4/24 anonim ***** válasza:
Igen :) Amikor nagyon durvát alkotott, meg amikor a húgával terhes voltam.
2015. ápr. 1. 13:52
 5/24 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Persze! Van, hogy nagyon jól sikerül a napi termés! :)
2015. ápr. 1. 13:53
 6/24 anonim ***** válasza:
Igen, azt hiszem a 3 év alatt egyszer. Nem is olyan régen volt, az valami brutális kaka volt :)
2015. ápr. 1. 13:53
 7/24 anonim ***** válasza:
Egyszer volt csak ilyen. Akkor viszont úszott benne, nyaktól bokáig olyan lett, a ruhát alig tudtam lehámozni róla.
2015. ápr. 1. 13:56
 8/24 A kérdező kommentje:

Huh emlékszem terhesen egy rémálom volt kakit tisztitani a popsirol :D

Terhesség alatt természetesnek vettem, nade most nem vagyok terhes és reggel bizony elkapott a hányinger. Azt hittem nem normális, de látom nem vagyok vele egyedül, szóval megnyugodtam!! :)

2015. ápr. 1. 13:57
 9/24 anonim ***** válasza:
3 gyerek, 2 macska. Minden pelenkacserénél és almozásnál rosszul vagyok a mai napig :D.
2015. ápr. 1. 14:04
 10/24 A kérdező kommentje:
Na igen :D Mondjuk nálunk macska nincs, de 2 kutya bizony van, és amikor kakit szedek az se nagy élmény :D
2015. ápr. 1. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!