Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyucik, egy gyors őszinte...

Anyucik, egy gyors őszinte válasz kaki ügyben?

Figyelt kérdés
Volt már hányingered miközben kicserélted a gyereked pelusát?
2015. ápr. 1. 13:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9. vagyok. A két nagyobb már a wc-re jár, de nekik is még kell segíteni törölni, az sem túl felemelő... Na meg a cicusokét is azonnal kilapátolom, de hát az is jajj... Ezt szerintem nem lehet megszokni, csak elviselni, mert szeretjük őket. A gyerek legalább később önálló lesz, és ez a gond lekerül a vállunkról :).
2015. ápr. 1. 14:06
 12/24 anonim ***** válasza:
nem
2015. ápr. 1. 14:07
 13/24 anonim ***** válasza:
Őszintén: Nem! Jól bírom.
2015. ápr. 1. 14:08
 14/24 anonim ***** válasza:

Szégyen ide-szégyen oda, én hanytam is.

Nyaktol bokáig kakis volt, lehamoztam a ruhát, a férjem hozta a vizet fürdéshez, és a következő rotty telibetalált engem.

Akkor már husi volt a menü, ami ritka büdös kakit eredményez.

2015. ápr. 1. 14:10
 15/24 anonim ***** válasza:
Az igazat megvallva ha a pelust tölti teli, nem vagyok rosszul. Szoktatjuk a szobatisztaságra, viszont ha a wc-be megy a kaki és ott törlöm, mindig öklendezek.
2015. ápr. 1. 14:19
 16/24 anonim ***** válasza:

:D 14-es nem semmi,jól kifogtad. mondjuk nekem is volt,hogy feküdt,és a válláig felfolyt.

nálam 1x volt, aznap úgy jött ki,hogy ettem tartárt,az kevés volt,úgyhogy majonézt is hozzá,később meg tzatzikit persze szoptattam úgyhogy azok a szagok hát brutál volt.azóta nem is ettem össze ennyi mindent :-)

2015. ápr. 1. 14:28
 17/24 anonim ***** válasza:
Eddig még nem volt.
2015. ápr. 1. 14:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem volt sosem hanyingerem, pedig most varandos is vagyok.
2015. ápr. 1. 14:34
 19/24 anonim ***** válasza:
Pizzázás után megjelent a pelusban a gomba, kukorica és paprika teljesen felismerhető formában... Hát akkor majdnem behánytam, de egy ideig nem kívántam a pizzát se.
2015. ápr. 1. 14:34
 20/24 A kérdező kommentje:
Nálam terhesség alatt ugy volt, hogy undorodtam a paprikától paradicsimtol. Na a gyerekem kakiját én lcsó szagunak éreztem :D És nonstop éreztem azt a szegot. Azért a terhesség nem semmi dolgokra képes :D
2015. ápr. 1. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!