ám okés mindent megcsinaltam de itt vagyok szwal ez 1 kuurva nagy hulyeseg ..!!!!
2011. júl. 22. 17:17
72/83 anonim válasza:
az info(kukac)gyakorikerdesek .hu-ra nem lehet levelet írni,ha töröltetni szeretném magam.....kamucím!!!!! Ugyanakkor wz a személyiségi jogok korlátozásába is ütközik...hopppááááá....szóval vagy lesz rá megoldás, vagy lépek más irányba....és nem leszek egyedül....
2011. júl. 29. 12:35
73/83 anonim válasza:
erre is már sok hülyeség van. Ez olyan mint a "Hogyan tudom törölni a kérdéseimet?" :D
2011. aug. 1. 16:40
74/83 anonim válasza:
En az elozo regisztraciomat az adatmodositasban a kerdesre kattintva tudtam torolni - pedig akkor meg csak erosen utana akartam nezni de vegul nem bantam h automatikusan toroltek mert fuggove tett az oldal es am is le akartam jelentkezni.
Nah most az uj regimmel is szeretnem magam torolni... Mint irtam fuggove tesz es csak idopocseklas az egesz.
2011. aug. 12. 20:31
75/83 anonim válasza:
Jah es most csak ide iranyit at az a hulye kerdes...
2011. aug. 12. 20:40
76/83 anonim válasza:
Nem értem minek kéne törölni magad? Semmilyen személyes információ nincs kiszolgáltatva, ha beállítod még a nicknevedet se látja senki nemhogy az e-mailcímedet, ki lehet kapcsolni az e.mail értesítéseket és azt is hogy más felhasználó írhasson neked. (Megjegyzem akkor se tudják milyen címre küldték mert a gyakorikérdéseken keresztül megy az üzenet)
Egyetlen dolgot nem lehet korábbi válaszaidat eltávolítani de mivel úgy se tudja senki hogy ki vagy miért érdekes ez?? :)
2011. szept. 4. 13:17
77/83 anonim válasza:
Ha nagyon akarod, akkor rámész az "adatmódosításra", beírsz egy kamu e-mail címet (pl: aksjfba@dksjfna.if), és kész is van... Nekem bejött! :D Nem létezik, hogy bárkinek iy olyan e-mail címe legyen... ^^
2011. szept. 15. 11:13
78/83 anonim válasza:
ekkora szar oldalt:D mi az hogy az ember nem tudja törölni magát innen... pff
2011. szept. 19. 09:47
79/83 anonim válasza:
Ha sokat káromkodsz akkor nem törölnek a moderátorok esetleg??? Nem igaz, hogy kiskapukat kell keresni és nem dönthetem el, hogy mit csináljak a felhasználói fiókommal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!