Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan tudom törölni magam innen?

Hogyan tudom törölni magam innen?

Figyelt kérdés
2007. nov. 19. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim válasza:
81%

nektek bejött ez az emailes dolog:info@gyakorikerdesek.hu

és ha igen akkor hány napon belül?

2010. máj. 26. 15:20
 32/83 anonim válasza:
22%
Kezdj el zsidózni, cigányozni, izraeli felvásárlózni, és egyből törölnek :D
2010. máj. 28. 00:53
 33/83 anonim válasza:
85%

Ezzel én is kilépek. Próbálkoztam már másik mail címmel, de nem szeretem ha több fiókom van. Továbbá túl kétoldali ez az egész. én állatok témakörben gondoltam hogy segítek, de néha egyszerűen felmérgesítenek a bunkó beszólogatók. A rossz helyre tett hirdetést kiveszik, de az alpári, mocskos beszólások ott éktelenkednek sajnos. Ezt már nem bírja a gyomrom, köszönöm az ötletet annak aki mondta h változtassam át a jelszót, most bepötyögök vmit csukott szemmel újnak.

Sziasztok, azért remélem valakinek segítettem.

2010. jún. 9. 20:36
 34/83 anonim válasza:
86%
én kitöröltem az e-mail címem, amivel ide vagyok bejelentkezve, de a regisztráció mégis megvan még..tiszta cink
2010. jún. 13. 11:11
 35/83 anonim ***** válasza:
82%

Most már én is szeretném magam törölni. Az ember nem adhat úgy tanácsot semmiben, hogy a sok rosszindulatú ember ne pontozza le, vagy ne szóljon be neki. Miért nem lehet kulturáltan megvitatni a dolgokat? A legnagyobb harc persze a politikai témában van.

Egyébként kíváncsiságból megnéztem a legelső kérdéseket, sokkal normálisabbak voltak, mostanra teljesen lealjasult...

2010. jún. 19. 13:29
 36/83 anonim ***** válasza:
79%
Azt hiszem én sem fogok többet jönni erre az oldalra.
2010. jún. 26. 15:01
 37/83 anonim ***** válasza:
74%

Tisztelt moderátorok! Kérem a regisztrációm mielőbbi törlését.

Köszönöm.

2010. jún. 28. 13:14
 38/83 anonim ***** válasza:
67%

Tisztelt Moderátorok! Kèrem regisztràciòm mielőbbi törlèsèt.

Köszönöm.

2010. jún. 28. 13:19
 39/83 anonim ***** válasza:
32%
Leiratkozol a hírlevélről, és mész a jelszóváltoztatásra, becsukod a szemed, és csak úgy nyomogatod a billentyűt, kilépsz és mivel nem tudod az új jelszót soha többé nem fogsz tudni belépni ha nem akarsz, vagy csak jelszó emlékeztetőt nem kérsz, ha itt lehet olyat. Így mások sem lépnek be. ennyi!
2010. jún. 29. 02:24
 40/83 anonim válasza:
84%
Mennyi idő alatt szűnik meg a regisztráció?
2010. jún. 29. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!