Hogyan tudom törölni magam innen?
nektek bejött ez az emailes dolog:info@gyakorikerdesek.hu
és ha igen akkor hány napon belül?
Ezzel én is kilépek. Próbálkoztam már másik mail címmel, de nem szeretem ha több fiókom van. Továbbá túl kétoldali ez az egész. én állatok témakörben gondoltam hogy segítek, de néha egyszerűen felmérgesítenek a bunkó beszólogatók. A rossz helyre tett hirdetést kiveszik, de az alpári, mocskos beszólások ott éktelenkednek sajnos. Ezt már nem bírja a gyomrom, köszönöm az ötletet annak aki mondta h változtassam át a jelszót, most bepötyögök vmit csukott szemmel újnak.
Sziasztok, azért remélem valakinek segítettem.
Most már én is szeretném magam törölni. Az ember nem adhat úgy tanácsot semmiben, hogy a sok rosszindulatú ember ne pontozza le, vagy ne szóljon be neki. Miért nem lehet kulturáltan megvitatni a dolgokat? A legnagyobb harc persze a politikai témában van.
Egyébként kíváncsiságból megnéztem a legelső kérdéseket, sokkal normálisabbak voltak, mostanra teljesen lealjasult...
Tisztelt moderátorok! Kérem a regisztrációm mielőbbi törlését.
Köszönöm.
Tisztelt Moderátorok! Kèrem regisztràciòm mielőbbi törlèsèt.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!