Nos, egy megoldás: kapcsold ki, hogy e-mailben való értesítés, és a biztonság kedvéért tedd bele a gyakorikerdesek.hu-ról érkező e-maileket a spam szűrőbe. ha ez sem elég, egyszerűen változtasd meg a jelszavad egy olyanra, amire sosem emlékszel, így még "véletlenül" sem tudsz belépni!
2009. nov. 5. 15:47
24/83 anonim válasza:
Egy érdekesség! Tudsz nevet, e-mail címet, és jelszót is változtatni! Csinálsz külön erre a célra egy e-mail címet, amit utána nem használsz semmi másra, és átállítasz mindent! Mintha nem is lenne reged!
2009. nov. 25. 22:54
25/83 anonim válasza:
Nagyon szerettem erre a foruma járni. Nagy tapasztalattal rendelkezem, és orultem, hogy tudok valakinek tanácsot adni, segíteni.
Sajnos az utobbi idoben már annyi alpári szoveget és választ olvasok ezen a forumon, hogy ezt már nem vagyok hajlando a továbbiakban is olvasni. pl egy tapasztalatlan fiatal teremtés kérdez valamit a sexrol,hát a válaszok tisztelet a kivételnek de alpáriak,( talán a piaci kofaszinten megfelel) de ez csak egy példa a sok kozul. Ide néhányan kimondottan csak azért járnak, hogy minél folényesebban "belegázoljanak a kérdezobe."
Az emberekban olyan sok a rossz indulat, hogy már szinte fáj ha olvasom oket. Csak egy kis pozitív gondolkodásra lenne szukség, mindjárt szebb lenne korulottunk a világ.Jo lenne mindenkinek tudatosítani, hogy mindent visszakapunk jot is rosszat is, lehet, hogy más formáben de a karma torvénye nem enged.
2009. nov. 30. 19:40
26/83 anonim válasza:
hogyan lehet törölni magam innen?
2009. dec. 31. 10:40
27/83 anonim válasza:
Húú, ez a 10minutemail tök jó, nem is hallottam még róla.
2010. jan. 17. 18:29
28/83 anonim válasza:
Szeretném töröltetni magam, nem kérnék több E-mail-t
Köszönettel
2010. jan. 27. 12:29
29/83 anonim válasza:
törlés
2010. febr. 9. 10:28
30/83 anonim válasza:
Én is szerettem volna törölni magam!Nem gondoltam, hogy itt is burjánzik a rosszindulat. Én is csak egy ártalmatlan kérdést tettem fel, azt, hogy kinek illik fizetni a koszorúslány ruhát. Azt kaptam válaszul, hogy egy agybeteg, megélhetési házasságkötő vagyok!Hát, ledöbbentem, milyen emberek vannak! Igazat adok neked, Kedves "2009-11-30 19:40" ! Mindenki vissza kap az életben mindent. Jót is, rosszat is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!