Hogyan tudom törölni magam innen?
Figyelt kérdés
2007. nov. 19. 12:28
11/83 anonim válasza:
nézzél szét, az első válaszban ott van..
12/83 anonim válasza:
Még mindig nem tudom törölni magam, illetve nem tudom hogyan?
Kérem, nyilatkozatom alapján törölni részvételem a "Gyakori kérdések" részvételéből.
Perge Ferenc
13/83 anonim válasza:
nem kell vele foglalkozni nem kell soha többet belépni és enyi ez mindenn regisztrációnál igy van csak anyi hogy iratkozz le a hirlevélről hogy ne idegesitsenek a leveleikel :)
14/83 anonim válasza:
csinálhatnának igazán egy olyan menüpontot h regisztráció törlése...:S
15/83 anonim válasza:
Hát igen csinálhatnának, úgy látszik szeretik ha a felhasználokat toborozzák
16/83 anonim válasza:
Most néztem és nem lehet tőrőlni akor marad az amit előtem nagyon okosan mondtak!Szori
17/83 anonim válasza:
attol hogy én nem lépek be attol még más családtagom be tud lépni vele!az sem jo hogyha jelszot változtatok mert akkor meg mit takargatok szoval jönne a sok felesleges duma...ez elkerülése végett tudnátok csinálni olyat hogy lehessen magunkat törölni?
18/83 anonim válasza:
vagy legalább olyat hogy a feltett kérdés és az azokra tett válasz vagy komment törlése!!!mert az hogy kérdeztem valamit és elkezdtek leocsárolni mert a kérdésben nem volt benne a teljes igazság és ezért 4 oldalon keresztül veszekedni holott csak egy röpke választ szerettem volna...
nah mind1,kezdek belegabalyodni!:)
szoval jolenne valami TÖRLÉS gomb!!!!!
19/83 anonim válasza:
És hogyha másik regisztrációt akkarok akkor mit csináljak?
20/83 anonim válasza:
Felteszel két ostoba és értelmetlen kérdést amiben káromkodás is van, a moderátorok törölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!