Én írtam a megadott e-mail címre, hogy törölni szeretném a regisztrációmat és másnap már nem tudtam belépni.
Ha valaki nem értené, hogy akkor hogy írtam most ide: új regisztráció.
2010. jún. 29. 14:12
42/83 anonim válasza:
Ez is olyan kérdés, mint a hogyan tudom törölni kérdéseimet. De itt már van szinte mindenko lepontozva?
Idióta népség.
Az előző válaszok pedig 100%-ban helyesek voltak!
2010. júl. 12. 20:14
43/83 anonim válasza:
10minutemail.com nem engedi..
2010. aug. 18. 00:24
44/83 anonim válasza:
Szerintem nem azoknak kellene magukat törölni, akik rendesen válaszolnak, gondolkodnak mielőtt írnak, hanem azokat kellene törölni szó nélkül, akik nem megfelelő hangnemben válaszolnak, vagy csak azért írnak, hogy szemétkedjenek. Konkrét példa: egyik kérdésem a legkeresetteb szakmára vonatkozott, erre első válasz: prosti. Pedig nem tapasztalatokra voltam kíváncsi. :)
2010. szept. 12. 09:58
45/83 anonim válasza:
Törölni innen úgy ha fogsz egy jó erős kötelet és fölkötöd magad!!Aki ebben a társaságban nem érzi jól magát az nem életrevaló!!Fáj talán ha őszinte választ kapsz a kérdésedre?Vagy az hogy rá kell döbbenned hogy nem te vagy az ész mint otthon????Minek él az ilyen????
2010. okt. 31. 08:10
46/83 anonim válasza:
törlöm magam, mer sok itt a troll. én végig segítő szándékkal volt itt, de így is volt olyan hogy visszaugattak, hogy mivan nyomorék. holott csak segítettem neki, és a kérdésére válaszoltam. hát ez az itteni értelmi szint.
2010. nov. 19. 17:12
47/83 anonim válasza:
Törölni szeretném a regisztrációmat, mert hányingerem a rengeteg rasszista kérdéstől, az azokra adott gyűlölködő válaszokból, a nyilvánvaló jogsértésből! Undorító ez a honlap. További kellemes cigányozást...
2010. nov. 22. 15:01
48/83 anonim válasza:
Vettem a fáradságot és a "Hogyan tudom törölni magam innen??cimen föltett kérdés minden nyafogó és értelmes hozzászólását végigolvasva, azt tapasztaltam ,hogy akik ide írtak azok valszeg.csak saját beirásukat olvasták el és a többit talán egyet sem!!A legesleg első leirta érthetően és -egykét értelmes hozzászólást kivéve-a többi meg csak ismételt,ismételt!!Tudom ezt a választ is az értelmesebbje olvassa csak el.
Szerintem a többiekért nem is kár mert csak sürübben és nem többen vagyunk velük!Tehát értetlenek söprés a TV elé és nézzétek a Mónika showt!!
Ez egy durva és erőszakos módszer. Mármint az, hogy nem lehet magunkat törölni. Sem innen, sem máshonnan /kipróbáltam/. Ez olyan, mintha "ügyfeleket" akarnánakf fogni, vagy erőszakkal megtartani. Szerintem ez etikai kérdés és jó lenne utána nézni! Hiába írtam nekik levelet, nem töröltek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!