Sajnos de csak telcsirol tudok irni, geprol nem! Pedig az IP cimem is megvaltoztattam mar! Otlet? Mit tegyek?
2011. máj. 6. 08:24
62/83 anonim válasza:
Én írtam az info(kukac)gyakorikerdesek.hu emailra, és azt válaszolták, hogy arról az emailről amivel regisztráltál kérd a reged törlését. (Tipp:Előtte ajánlatos a kérdéseid, s a válaszaid lefotózni, s elmenteni...jobb a békesség alapon)
2011. jún. 1. 21:07
63/83 anonim válasza:
Én tudom a tökéletes módját a törlésnek. Kiírsz egy h*lye kérdést, és törölnek. Persze ehhez rossz kategóriában kell lennie ;)
2011. júl. 5. 08:17
64/83 anonim válasza:
Nem kérek több hirlevelet!
2011. júl. 6. 07:51
65/83 anonim válasza:
Na jó, hát ez már poén... 2 címről írtam nekik hogy töröljenek, de még mindig itt vagyok. Nem is idegesítene ez, ha nem írná ki a nevemet minden áldott megválaszolt kérdésemnél. Elég csak magamra keresnem google-n és ott van az összes... Nem értem mit kell ezen ennyit variálni, még az e-mail címem is ugyanaz ami a felhasználóm. Biztonság ide vagy oda, egy idegen nem hinném hogy azzal lenne elfoglalva, hogyan törölje az én regisztrációmat...
2011. júl. 6. 16:02
66/83 anonim válasza:
na jo mindent megtettem márt az az info@gyakorikerdesek.hu-n nem nyissa meg nah mikor lesz márt végre vége ennek s nem leszek itt???
ámelegem van hulyeseg ebben az oldalban hogy mindenki mindenkit leszavazhat .utalom az ilyen k**rvákat hulyeseg
TALAN MAJD EGYSZER BEJELENTKEZEK HA NEM LESZ LEÉRTEKELES MIKOZBEN NEM IRTAM SEMMI NORMATLAN CSUNYA VALASZT EGYET SEM RENDES VALASZT IRTAM ES MEGIS A KERDES IROJA LESZAVAZOTT TUDHATNAM HOGY MIERT????
elegem wan .kész itt vége.:@@
2011. júl. 20. 19:34
67/83 anonim válasza:
nah vegre hejre allt mert 2orawal ezelott az en gepemen 59 szazalekot mutatott ki most meg 81 -et !!!ez hogy lehet no jolwan ebbol elegem wan !!!am hulyeseg ma ez az oldal ...:@@
2011. júl. 20. 21:12
68/83 anonim válasza:
Nem kérem a további regisztrációt!!!!
2011. júl. 21. 09:58
69/83 anonim válasza:
oks oks ám ma mindent megycsinaltam és tadam itt vagyok meg ma ish :@@
de az akk hol wan hogy nem kerem a regisztraciot???mert arra a hirleveles bigyuszt mart ott megcsinaltam .....
??????
2011. júl. 21. 22:55
70/83 anonim válasza:
PLS!!!!!
még ma is itt wagyok :@@
k*rwaro merges wagyok ...
kellet nekem ilyen k*rwaro idiota igasagtalan f*szopo oldalra bejelentkzenem ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!