Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan tudom törölni magam innen?

Hogyan tudom törölni magam innen?

Figyelt kérdés
2007. nov. 19. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
88%
Reklámozz jó sokat, ki fognak tiltani!
2010. dec. 4. 20:51
 52/83 anonim ***** válasza:
20%
A rendes tőrlés a W.C.-n van k.....sután.
2010. dec. 24. 14:44
 53/83 anonim válasza:
74%
en egy kicsit uszitgattam ,ciganyoztam es amikor zsidoztam is , megfenyegettek ,hogy torolnek .....kepzeld el
2011. jan. 2. 22:40
 54/83 anonim válasza:
88%
szar ez az oldal
2011. jan. 24. 12:58
 55/83 anonim válasza:
11%
hogy lehet veglegesen megszüntetni ezt az oldalt?kilepni,
2011. febr. 18. 18:47
 56/83 anonim válasza:
83%

•Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

•Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

•Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!

•Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

•A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

•Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

2011. márc. 9. 22:29
 57/83 anonim válasza:
63%

Évek során másodszor térek vissza erre az webhelyre, másodszor van tele a t*köm az egésszel. Azért ez milyen dolog már, hogy az ember megír igényesen megfogalmazott válaszokat, a legjobb tudása szerint, több évtizedes tapasztalataiból is igyekszik átadni másoknak, amiért persze nem vár elismerést. Hiszen az ember hobbiból fórumozgat, tölti az szabadidejét, nem is kell megköszönni.

Ám ez itt nem olyan, mint egy normális fórum. Itt az ember lelkiismeretességét leminősítésekkel jutalmazzák. Elég csak valakinek ellentmondani, mert butaságokat firkált. Rögtön ez a hála, leminősítenek, amibe persze beszállnak még az illető haverjai is. Vagy több regisztrációval támad valaki, azon sem csodálkoznék.

Ez így nem jó. Nem csodálkozom, ha az értelmesebb emberek menekülnek erről a helyről.

2011. márc. 20. 13:50
 58/83 anonim ***** válasza:
77%
Írj 20db sértő vagy trágár kommentet egy ellenőrizetlen kérdés elé, engem most fenyegettek meg, hogy a következőnél reg törlés lesz...
2011. ápr. 8. 18:57
 59/83 anonim válasza:
De az a baj, h nem IP cimet tiltanak meg nick nevet, ha nem gepet, hiaba regizel mast azzal sem tudsz irogatni
2011. máj. 5. 08:52
 60/83 anonim ***** válasza:
65%
A fizikai címemhez nem férnek hozzá, tehát nem tiltanak gépet.
2011. máj. 5. 09:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!