Miért kell egyből leszólni azt, akinek kicsit más a gondolkodása?
Kérdező, teljesen magamra ismertem benned:)) Sokan mondják, hogy a szülőt mindig szeretni kell, bármit is tesz. Illetve szinte mindenki azt mondja. Én meg ezzel nem értek egyet, és még alig találkoztam olyannal, akinek az a véleménye, hogy ha a szülő vacak ember, akkor nem kötelessége a gyereknek szeretni.
Meg ez is bennem van nagyon sokszor, amit írtál. Miért szóljuk le azt, aki rasszista/nem szereti a szüeit stb? Azért nem szólhatjuk le, mert ne tudhatjuk, hogy miért olyan. És mindig elgondolkodom ezen, hogy másoknak ez nem jut eszébe? Nem gondolkodik el azon, hogy hátha neki vacak élete volt? Én pl. egyáltalán nem bízom az emberekben és megkaptam már, hogy lelki bajom van, kezeltessem. Lehet, hogy ez tényleg okoz nekem lelki bajt, hogy tudom, hogy nem bízhatok senkiben, de komolyan, ha kezeltetném, akkor elfelejteném azokat az okokat, amiért nem bízok az emberekben és rátelepedne az agyamra a rózsaszín köd, elkezdenék bízni az emberekben? Egyébként nincs személyes csalódásom ebben a kérdésben, csak megfigyeltem az embereket és rohadtul képmutatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!