Mi ez az frissítés?!?
Itt is parbeszèd megy.
Enèlkül kb könyvtari lesz az egèsz
55.
Ez aranyos volt, bár az igazságtól messze áll. Vagy szerinted, mikor nem vagyok itt, akkor megszűnök létezni, vagy mi? Jó tréfa, én örülnék neki amúgy, de sajnos nem.
azért van abban igazság, amit Edricus ír..
Szerintem ennek orbitális bukta lesz a vége.
Az ótvar kinézet egy dolog (bár kicsit javítottak a színeken), de megpróbálják ellehetetleníteni a párbeszédet, akkor a felhasználók nagy részét elveszítik.
a GYK felett eljárt az idő. más oldalakon sokkal hamarabb találsz értelmes válaszokat a kérdéseidre, a gy-t egyedül a párbeszéd és a „ti már jártak újra vezetni?” típusú kérdések tartják életben.
az ilyen vaskalapos hozzáállás eddig egyetlen oldalon sem jött be- eltűntek a süllyesztőben. másrészt meg nem is értem ezt a marha nagy ellenkezést a beszélgetés ellen. gyakorlatilag az összes fórum, chat kihalt, ergo máshol sem lehet beszélgetni, meg amikor vki leír egy orbitális baromságot, nem árt azért korrigálni.
58.
Napi véletlenszerű 'bölcsesség' megszólalás generátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!