Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fölösleges letiltanom valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fölösleges letiltanom valakit, ha úgysem fog írni? Így egész nap csak az adatlapját, meg frissítéseit nézem.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy gyerekes, de ez már beteges. Letiltsam?
2015. márc. 29. 20:46
 1/6 anonim válasza:
Fuck logic.
2015. márc. 29. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:

1:

Van benne pedig, és én értem, hogy mire gondol...

Kérdező, neked meg annyit, hogy semmire nem mész vele, utána vagy feloldod, vagy belépsz másik profilról, és ugyanúgy nézegetni fogod.... :D

2015. márc. 29. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire érdekel mi van vele, ilyesmi, akkor egy tiltás után is ugyanúgy a fejedben fog motoszkálni. De igen, egy tiltás lenne a legjobb, az ismertség megszüntetése kevésbé hatásos. Vagy írj rá te. :))
2015. márc. 29. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Most szakítottunk, úgyhogy nem írok rá inkább. De igen, én is attól tartok, hogy rögtön feloldanám utána. Jaj! :(
2015. márc. 29. 20:56
 5/6 anonim válasza:
0%
Hogy oda ne rohanjak..
2015. márc. 29. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Magadat tiltsd le.

Nem gondolod, hogy egy kicsit le kellene állni azzal a kib*szott facebookkal? :)

2015. márc. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!