Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom ezt az egész dolgot hova tenni. Vélemények?
Nehéz lesz röviden összefoglalni amit érzek, de megpróbálom:
Lehet oltani, hülyének nézni, trollkodni. Ti is elkeseredtek, amikor olvasgatjátok az oldalt, és nagyon nagy részt csak olyan kérdéseket láttok, hogy "Megcsaltam a feleségem/férjem", ez a kapcsolat már nem működik, nem kívánom azt akivel együtt vagyok.
Nyilván az élet egy tanulási folyamat, valószínűleg nem hiába van együtt az ember azzal akivel, de miért van ez a sok válás, miért laposodnak el manapság gyorsabban a kapcsolatok? Csak én vagyok olyan idióta naiv, hogy életreszóló kapcsolatot keresek? (életemben eddig 1 kapcsolatom volt) Kezdem azt hinni, hogy talán nincs is értelme ennek az egésznek, és nincs is élethosszig tartó szerelem, mert egy idő után sokan csak a gyerekek miatt vannak együtt. (persze tudom, hogy a rózsaszín köd elillan egy idő után) de akkor is. Csak én érzem úgy, hogy régebben több igaz, lélekből jövő szerelem volt?
(elnézést a kérdés hosszúságáért, a válaszokat előre is nagyon köszönöm!)Remélem nagyjából érthető volt. /F
Régen úgymond szégyen volt a válás, meg a nők nem nagyon tudtak volna maguk megélni. Szóval akkor sem volt sokkal több igaz szerelem, szerintem.
Manapság viszont nem tisztelik a házasságot az emberek annyira és nem dolgoznak a problémákon. Már pedig egy házasság nem tündérmese, hanem munka és energiabefektetés.
Én is sok rossz tapasztalatot láttam magam körül, de én hiszek az igaz szerelemben és a jó házasságban.
Én nem adom fel.
Szerintem te se mondj le róla.
Én is hiszek még benne.
Első párommal vagyok együtt 2 éve és nem szeretnék mással lenni. El tudom vele képzelni a jövőm,csak attól tartok,az a félsz van bennem,hogy neki egyszer már nem leszek elég, megun,nem leszek vonzó már szülés után, talál valaki újat, izgalmasat.
Sajnos a világban igen sok példa van erre,így hiába próbálok pozitív lenni és hiába vagyok magamban biztos,sajnos ez a negativitás mindig is ott lesz bennem.. Meg kicsit hihetetlen számomra, hogy elsôre megtaláltam volna az igazit.
De remélem nem lesz semmi probléma.
20L
Szerintem meg régen csak diszkrétebbek voltak az emberek, es inkább vegigszenvedték az életüket a másik mellett... Vagy pedig nem volt hasonlítási alapuk, nem tudták h más is lehetne, a "ki akarok próbálni mást is" meg szinte ismeretlen fogalom volt...
Ennek ellenére sztem létezik még igazi, életre szóló szerelem, csak az nagyon ritka. Meg tenni is kell érte, mindkét félnek, valamint - a legfontosabb- a problemákat meg kell beszélni.
Kedves utolsó Válaszoló!
Köszönöm a válaszod, az ilyeneket jó olvasni. Nagyon sok Boldogságot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!