Biolicht polarizált fényterápiás készülék vélemények? Használt valakinek? Vagy átverés az egész?
Nekem Bioptron színterápiás lámpám van, és nagyon szeretem. Megfázáskor, nátha, torokfájás, arcüreggyulladásnál kék színt használom és gyógyszer nélkül rendbehoz, fejfájásnál is segít, Zöld színnel ízületi fájdalmakat lehet csökkenteni, nekem elmulasztotta az inhüvelygyulladás miatt megjelenő nagy gumót a csuklómon, ami más kezelésekre nem reagált.
Másra nemigen használom.
Nekem a cukromat levitte. Cukorra a gyógyszer adag felét szedem mert annyi is elég a szinten tartáshoz. A csakra színterápiával egy idő után szinte minden bajom elhalt, újra jó a térdem, már nem kell sűrűn utat keresnem a wc felé mert vizelnem kell, sőt vissza is tudom tartani! :D
A sex is olyan lett mint régen. stb. Szóval jó, csak túlzásba nem szabad vinni, én elején vittem és kaptam egy enyhe hasnyálmirigy gyulladást, de pár nap múlva elmúlt magától... Egy probléma van vele: abszolut idő igényes. érdemes a közepest vásárolni (10q besugárzásost) álványal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!