Ez a termék a válasz arra a nyilvánvaló tényre, hogy a statikus mágneses tér semmit sem csinál az emberrel. Tehát egyelőre nem cáfolt a hatékonysága. Ha 10 év múlva is létezni fog, és pozitív tapasztalatok lesznek vele, akkor majd meggondolom... :)
2014. júl. 27. 18:28
2/5 anonim válasza:
Vállfájdalom, nyugalmi helyzetben felkarra is kiterjedő hasogató fájdalom, éjszaka jobb és baloldalra fordulva erős vállfájdalom.
Ezek a fájdalmak több mint egy éven át tartottak, már fél éve tünetmentes. Elixor divine készülék frissítő programját használtam 8-10 napig!
Csak egy vásárló vagyok, aki elment a bemutatóra. Más orvosi kezelést nem vettem igénybe.
Érszűkületes lábra is kedvezően hathat, mivel idősebb családtagunk is kezelte magát és elmondta, hogy nem kellett bevennie a szokásos fájdalomcsillapítót.
Neki mint kiderült térd alatt alig van vérkeringése.
2014. okt. 31. 20:15
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi 2-es, de én is így vagyok ezzel, mint 1-es, ha több év után is azt mondják, h ez tényleg k. jó, akkor veszek egyet, ígérem, addig meg várom a tapasztalatokat, mert nincs fölös pénze a mai parasztoknak, rám nem tudják azt mondani, h nagy lábon élek, se cigi, se pia, semmi extra.
2014. okt. 31. 22:04
4/5 sanyi03 válasza:
Orvosi és rheumatológiai hatását nem ismerem de az tény hogy a tűimpulzusú pulzáló mágneses térrel mikrochipeket és egyéb elektromos eszközöket lehet kikapcsolni, tönkretenni. Lásd google : EMP generátor, EMP fegyverek. Lehet hogy ezért tiltották be a reklámozását? :)
2015. júl. 5. 19:17
5/5 cami55 válasza:
Elixor javításához javító embert, vagy alkatrészt!
És szervíz tippet, telefon számot kérek, hova forduljak!
Ahol segítenek megjavítani az Elixor mágneses matracot!
A vezérlő egység kéken viágít és ki kapcsol!
Elöre is köszönöm! 0630-448-8242 joskaba1@gmail.com
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!